Menu

AmaVenita

 

Amawaterways-AmaVenita-schip-rivierschip-cruiseschip

”Speciale wijntafels voor groepen hebben een ware regenboog aan patronen”

De AmaVenita doet denken aan een klassieke oceaanjacht en glijdt vorstelijk over de grote rivieren van Europa. Haar smaakvol verfijnde passagiershutten zijn uitgerust met granieten bureaus, en de meeste met verfrissende passagiershutten met twee balkons, zodat u kunt genieten van frisse lucht en mooie uitzichten, evenals marmeren badkamers met rustgevende douchekoppen met meerdere stralen. Het uitnodigende hoofdrestaurant biedt plaats aan zowel mensen die een praatje willen maken als mensen die op zoek zijn naar een meer intieme maaltijd.

Speciale wijntafels voor groepen hebben een ware regenboog aan patronen die de verschillende cruisers en culturen weerspiegelen waarmee u tijdens uw cruise kennis zult maken. Geniet van een frisse duik in het verwarmde zwembad op het zonnedek met een heerlijk drankje in uw hand.

 

Faciliteiten aan boord van AmaVenita

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaVenita.

Culinair genieten aan boord van AmaVenita

Geniet van voortreffelijke gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • lokaal geproduceerde keuken
  • Verse ingrediënten


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan