Menu

AmaSonata

 

Amawaterways-AmaSonata-schip-rivierschip-cruiseschip

”Een zacht kleurenpalet in elke passagiershut kalmeert”

De bekroonde AmaSonata, geïntroduceerd in 2014, zingt haar melodieuze deuntje langs de grote rivieren van Europa. De meeste accommodaties hebben twee balkons, zodat u kunt genieten van het steeds veranderende landschap zoals u dat wilt, samen met voorzieningen zoals entertainment-on-demand, snelle internettoegang en Engelstalige tv-stations. Een zacht kleurenpalet in elke passagiershut kalmeert de geest voor ontspanning. Friswitte tafelkleden en servetten sieren de tafels in de ingetogen Main Dining Room, terwijl het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table zijn 5-sterren meergangenkeuken benadrukt met goudkleurige tinten en een fonkelend middelpunt boven het hoofd. Met een prachtige hoofdlounge zul je nooit een saai moment ervaren.

 

Faciliteiten aan boord van AmaSonata

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaSonata.

Culinair genieten aan boord van AmaSonata

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan