Menu

AmaSintra

Ontspan en geniet van het adembenemende uitzicht tijdens een reis met de AmaSintra

De AmaSintra is het zusterschip van de AmaVida en AmaDouro en is ontworpen aan de hand van de specifieke kenmerken van de rivier de Douro. Aan boord wordt u getrakteerd op een scala aan unieke en luxueuze voorzieningen, die zullen bijdrage aan een onvergetelijke ervaring. U zal het verschil merken zodra u aan boord stapt. Geniet van het adembenemende uitzicht, de bekroonde keuken in een van de eetgelegenheden en exclusieve voorzieningen zoals u dat nog nooit ervaren heeft.

Culinair genieten aan boord van AmaSintra

Dineren op AmaSintra bestaat uit internationale en traditionele Portugese specialiteiten, eersteklas service en de mogelijkheid om buiten te dineren op het open dek. Laat u verassen door een van de eetgelegenheden.

  • Douro
  • Al Fresco
  • Bar Lounge
  • Chef’s Table

Entertainment aan boord van AmaSintra

’s Avonds kunt u genieten van live entertainment gebracht door lokale artiesten. Gedurende de dag kunt lezingen bijwonen, genieten van een rustgevende dag aan het zwembad of juist kiezen voor een van de overheerlijke proeverijen die de AmaSintra te bieden heeft. Aan boord treft u ook een helikopterplatform, waarbij het mogelijk is om minihelikoptervluchten te maken en kunt u kiezen voor een gratis fietstocht.

Kortom, er is genoeg te doen tijdens uw onvergetelijke reis met de AmaSintra.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan