Menu

AmaSiena

 

Amawaterways-AmaSiena-schip-rivierschip-cruiseschip

”Waar de hele dag heerlijke tapas worden geserveerd”

Het zusterschip van de bekroonde AmaLea en AmaKristina, de elegante AmaSiena met 156 passagiers, is een warm, uitnodigend schip. Van comfortabele passagiershutten met twee balkons die gasten goed verbonden houden via Entertainment-On-Demand, gratis high-speed internettoegang en Wi-Fi. In de zonnige Main Lounge kunt u heel de dag genieten van overheerlijke tapas. Zo hebben de gasten alles wat ze nodig hebben om van hun tijd aan boord te genieten. Als een actieve bui toeslaat, zijn de wandelroute op het zonneterras, het zwembad met swim-up bar, een ultieme uitkomst.

Of u kunt een verkwikkende les volgen onder leiding van de professioneel opgeleide Wellness Host aan boord. En natuurlijk zal de voortreffelijke keuken die wordt geserveerd in het hoofdrestaurant en in het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table aan al uw wensen aan boord van AmaSiena voldoen.

 

Faciliteiten aan boord van AmaSiena

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaSiena.

Culinair genieten aan boord van AmaSiena

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad
  • Gewone bar voor een heerlijke cocktail


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan