Menu

AmaSerena

 

 

Amawaterways-AmaSerena-schip-rivierschip-cruiseschip

”Levendige penseelstreken op de dekbedden”

AmaSerena is een vorstelijk rivierschip dat geschikt is voor zowel gasten die willen socializen met mede passagiers als degenen die op zoek zijn naar privé mogelijkheden. De passagiershutten met twee balkons maximaliseren het schilderachtige uitzicht en beschikken over voorzieningen die luxe en comfort met elkaar combineren. Levendige penseelstreken op de dekbedden blazen de lokale kleur nieuw leven in, terwijl verfijnde wit-gemarmerde badkamers een schoon canvas bieden. Als het tijd is om naar buiten te gaan, kunnen gasten kiezen voor een rustige onderbreking in de uitnodigende bibliotheek of naar de Main Lounge gaan voor cocktails en een gesprek.

Beide locaties zijn ontworpen met stoffen in rijke rode tinten die u doen denken aan volle Merlots. Voor een beetje eigenzinnigheid heeft het Sun Deck een gigantisch schaakspel en u kunt een duik nemen in het verfrissende zwembad.

 

Faciliteiten aan boord van AmaSerena

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaSerena.

Culinair genieten aan boord van AmaSerena

De AmaSerema biedt haar gasten heerlijke, lokaal geproduceerde gerechten in het hoofdrestaurant of aan The Chef’s Table.

  • Vele verschillende en lokaal geproduceerde gerechten
  • Gebruik van verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad
  • Gewone bar voor een heerlijke cocktail
  • Al Fresco Terras


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan