Menu

AmaMora

 

Amawaterways-AmaMora-schip-rivierschip-cruiseschip

”Lokaal geproduceerde gerechten”

De AmaMora is een ongelooflijk schip met twee balkons met royale persoonlijke ruimte, meerdere eetgelegenheden en uitzonderlijk comfort in de passagiershut. Aan boord vind u lokaal geproduceerde gerechten in de verschillende restaurants, de hele dag een tapasmenu, afternoon-tea en een 24-uurs koffiebar waar u kunt genieten. Op het zonnedek is een zwembad met bar te vinden waar u verkoeling kunt zoeken. En mocht u uzelf trakteren op een suite, dan zult u genieten van een grotere zithoek en een uitgebreide badkamer met ligbad en aparte douche, evenals een bed met uitzicht op de rivier, zodat u wakker wordt en in slaap valt met een prachtig uitzicht.

 

Faciliteiten aan boord van AmaMora

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaMora.

Culinair genieten aan boord van AmaMora

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Heel de dag door kunt u tapas bestellen en afternoon-tea
  • 24 uur geopende koffiebar


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan