Menu

AmaMagna

 

Amawaterways-AmaMagna-schip-rivierschip-cruiseschip

”De AmaMagna twee keer zo breed als traditionele Europese rivierschepen”

Zoals voorgesteld door AmaWaterways ‘medeoprichter, mede-eigenaar en president Rudi Schreiner, de “Godfather of River Cruising”, is de AmaMagna twee keer zo breed als traditionele Europese rivierschepen en biedt hij meer persoonlijke ruimte, meer unieke eetgelegenheden en meer recreatiemogelijkheden, een nieuwe definitie van de riviercruise-ervaring! Naast het hoofdrestaurant en The Chef’s Table introduceert AmaMagna twee verleidelijke nieuwe eetgelegenheden: Jimmy’s, een restaurant in familiestijl dat vernoemd is naar de overleden mede-eigenaar Jimmy Murphy van AmaWaterways, en het Al Fresco Restaurant, met uitschuifbare ramen en zitplaatsen buiten.

Zowel het zonneterras als het bubbelbad nodigen gasten uit om zich op te frissen en te genieten van het uitzicht. Op een van de vijf bars aan boord kunt u heerlijk genieten van een versnapering bijvoorbeeld in de pop-up skybar.

 

Faciliteiten aan boord van AmaMagna

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaMagna.

Culinair genieten aan boord van AmaMagna

Geniet van de voortreffelijke, meesterlijk bereide gerechten van AmaWaterways.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerd gerechte
  • Verse ingrediënten
  • Kies uit het Al Fresco Restaurant met zijn verfrissende buitenruimte en groentemenu
  • Jimmy’s is een familierestaurant


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan