Menu

AmaLyra

 

AmaWaterways-Rivier-Schip-Amalyra

”Heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge”

Na haar lancering verdiende de AmaLyra al snel de onderscheiding “Best New River Cruise Ship” in comfort en stijl. Misschien kan het worden toegeschreven aan AmaLyra’s golvende Main Lounge-tapijt, dat doet denken aan de rivier, of haar elegante love seats in verschillende blauwtinten. Geniet van de voortreffelijke keuken die wordt geserveerd in het hoofdrestaurant en in een heerlijke meergangenproductie van The Chef’s Table-ervaring. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge. Profiteer verder van de whirlpool en het zwembad op het zonnedek om heerlijk te genieten van de omgeving met een verkoelend drankje.

 

Faciliteiten aan boord van AmaLyra

Geniet van de verschillende faciliteiten aan boord van de AmaLyra.

Culinair genieten aan boord van AmaLyra

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Meergangenproductie in The Chef’s Table


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan