Menu

AmaLucia

 

Amawaterways-AmaLucia-schip-rivierschip-cruiseschip

”Een warm uitnodigend schip”

Het zusterschip van de AmaLea en AmaKristina, de elegante AmaLucia zal een warm, uitnodigend schip zijn dat gasten voldoende ruimte biedt om te ontspannen.

De gasten vinden hier precies wat ze nodig hebben. Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge. Op het zonnedek is een zwembad met swim-up bar aanwezig waar u kunt genieten van een heerlijke frisse duik met een verkoelend drankje.

En natuurlijk zal de voortreffelijke keuken die wordt geserveerd in het hoofdrestaurant en in het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table aan al uw wensen aan boord van AmaLucia voldoen. Zo hebben de gasten alles wat ze nodig hebben om van hun tijd aan boord te genieten.

 

Faciliteiten aan boord van AmaLucia

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaLucia.

Culinair genieten aan boord van AmaLucia

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan