Menu

AmaLilia

AmaLilia, de schat van de Nijl

Wanneer het tijd is om aan boord te gaan van de AmaLilia voor uw Nijlcruise wordt u betoverd door het prachtige interieur. AmaLilia brengt u in stijl door Egypte met haar luxe voorzieningen en exclusieve ervaringen. Tijdens uw cruise kunt u genieten van voortreffelijke westerse en lokale gerechten die bereid zijn met kruiden uit het Midden-Oosten.

Blijf fit door deel te nemen aan een training met uw professioneel opgeleide Welness Host of ga trainen in de goed uitgeruste fitnessruimte. Voor een zachtere benadering van wellness kunt u een duik nemen in het zwembad op het zonneterras, uw spieren kalmeren met een verkwikkende massage of uzelf trakteren op haar- en nageldiensten in de salon.

Culinair genieten aan boord van AmaLilia

Ontdek de bestemming en zijn cultuur door middel van regionale specialiteiten en westerse favorieten. Kies uit het hoofdrestaurant en het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table.

  • Veel verschillende maaltijden
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Onbeperkt gratis wijn, lokaal bier en frisdrank tijdens lunch en diner


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan