Menu

AmaLea

 

”Een slank rivierschip dat is ontworpen met het oog op luxe jachten”

Ontworpen met levendige kleuraccenten die doen denken aan de herfstoogst in Europese wijngaarden, en uitgerust met onze kenmerkende dubbele balkons in de meeste passagiershutten, is de AmaLea een slank rivierschip dat is ontworpen met het oog op luxe jachten. Het ontspannende zonnedek beschikt over een verwarmd zwembad met bar waar u heerlijk een drankje kan drinken, terwijl de Main Lounge over een opwindend podium beschikt voor nachtelijke optredens. Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

 

 

Faciliteiten aan boord van AmaLea

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaLea.

Culinair genieten aan boord van AmaLea

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan