Menu

AmaKristina

Amawaterways-AmaKristina-schip-rivierschip-cruiseschip-Lounge

 

”Een onderscheidende ervaring op dit fenomenale, bekroonde rivierschip”

U zult een onderscheidende ervaring hebben op dit fenomenale, bekroonde rivierschip de AmaKristina. Zowel een Frans als een buitenbalkon in de meeste passagiershutten zorgen ervoor dat u kunt genieten van het steeds veranderende landschap. In het hoofdrestaurant kunt u alvast genieten van het buitenleven met wijnstokken en takken doordrenkt in het decor en de deskundige koks die de voortreffelijke maaltijden bereiden met verse, lokale ingrediënten – zowel in het hoofdrestaurant als aan de The Chef’s Table.

Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge. Verder kunt u op het zonnedek heerlijk genieten in een verwarmd zwembad met bar van een overheerlijk drankje en hoeft u niets te missen van de adembenemende omgeving. Geniet van een panoramisch uitzicht en veel frisse lucht in onze weelderige passagiershutten met twee balkons die zowel een Frans balkon als een buitenbalkon hebben.

 

Faciliteiten aan boord van AmaKristina

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaKristina.

Culinair genieten aan boord van AmaKristina

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingredienten
  • De maaltijden worden bereidt door deskundige chef-koks


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan