Menu

AmaDolce

 

AmaWaterways-Rivier-Schip-AmaDolce

”Waar met karamel- en honingkleurige tinten de kamer worden gesierd”

Geniet van het zoete leven aan boord van de AmaDolce. Uw ervaring begint al in uw elegant ingerichte passagiershut. Hier vindt u  rustgevende bad- en lichaamsproducten die het ultieme comfort bieden voordat uw knusse bed u omhult met zoete dromen. Waar met karamel- en honingkleurige tinten de kamers worden gesierd terwijl een Frans balkon – beschikbaar in de meeste passagiershutten – u toelaat om te genieten van mooie uitzichten.
Volg verder uw neus naar het hoofdrestaurant of het geluid van de rinkelende glazen naar de bar, waar rijke, chocolakleurige houtsoorten schoonheid brengen. In de restaurants kunt u genieten van exquise gerechten. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

 

 

Faciliteiten aan boord van AmaDolce

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaDolce.

Culinair genieten aan boord van AmaDolce

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Onbeperkt wijn, lokaal bier en frisdranken tijdens de lunch en diner


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan