Menu

AmaCerto

 

 

AmaWaterways-Rivier-Schip-AmaCerto-swimming pool

”Als een gevallen blad dat boven op het water drijft”

De AmaCerto drijft moeiteloos over de meest fascinerende waterwegen van Europa, als een gevallen blad dat boven op het water drijft. Een oogstthema wordt door het hele schip doorgevoerd door herfstrood en goud terug te laten komen. Van ruime en goed ingerichte passagiershutten met hun luxe beddengoed en zachte badjassen tot de klassiek elegante hoofdlounge met zijn piano en bar. Op het zonnedek van de AmaCerto is een verwarmd zwembad en een bar met barkrukken aanwezig. Het wandelpad biedt een perfecte locatie voor een romantische wandeling bij zonsopgang of zonsondergang.

 

 

Faciliteiten aan boord van AmaCerto

Geniet van de vele verschillende faciliteiten aan boord van de AmaCerto. Dit schip biedt veel gemakken en extra comfort, waaronder een cadeauwinkel, koffiespecialiteiten, massagemogelijkheden en een kapsalon. De prachtige Main Lounge biedt een opwindende achtergrond om medegasten te ontmoeten en te genieten van het entertainment.

 

Culinair genieten aan boord van AmaCerto

Geniet van heerlijke gerechten in het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Swip-up bar in het zwembad voor over heerlijke cocktails en andere drankjes
  • Regionaal geïnspireerde gerechten
  • Verse en lokale ingrediënten
  • Bestel heerlijke tapas in de Main Lounge


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan