Menu

AmaCello

 

AmaWaterways-Rivier-Schip-AmaCello

AmaCello, een drijvend genot

De AmaCello is een drijvend genot, waarbij de uitstraling is ondergedompeld in een palet van goud en oranje. Op het zonnedek is een whirlpool, een gigantisch schaakspel en er zijn ligstoelen aanwezig om het buitengewone landschap in uw op te nemen. Het schip biedt extra gemakken en comfort, waarbij u kan denken aan een sfeervolle Main Lounge, een sauna, massage- en kapsalon. Binnen waaien de verleidelijke aroma’s uit het prachtige hoofdrestaurant en het specialiteitenrestaurant, The Chef’s Table, u tegemoet.

 

Faciliteiten aan boord van AmaCello

Geniet van de vele verschillende faciliteiten die de AmaCello te bieden heeft.

Culinair genieten aan boord van AmaCello

Geniet van heerlijke gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table.  U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Verschillende overheerlijke gerechten bereid door een deskundige chef-kok met verse ingrediënten
  • De ingrediënten worden lokaal geproduceerd
  • Bestel heerlijke tapas in de Main Lounge
  • Onbeperkt wijn, bier en frisdranken tijdens de lunch en het diner


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan