Menu

AmaBella

 

AmaWaterways-Rivier-Schip-AmaBella

Een uniek schip op zichzelf, AmaBella

De AmaBella is een prachtig rivierschip en uniek op zichzelf. Zo is het klassieke ontwerp van zwart en wit in de hoofdlounge dat ervoor zorgt dat uw gesprekken de kleur geven. De intieme gemarmerde bar is een uitnodigende plek om een lekkere cocktail te drinken en de putting green, die alleen op geselecteerde AmaWaterways-schepen zijn, trekt zo wel de reguliere golfers als de nieuwkomers aan.
Een aantal highlights van de AmaBella zijn onder andere de Sun-Deck Pool met een swim-up bar en gratis fietsen om aan land een bike tour te maken, met of zonder gids, om zo het land te kunnen ontdekken.

 

Faciliteiten aan boord van AmaBella

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaBella.

Culinair genieten aan boord van AmaBella

Geniet van exquise gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. Ook tussen de maaltijden door kunt u heerlijke tapas bestellen in de Main Lounge.

  • Verschillende soorten maaltijden
  • Lokale, verse ingrediënten
  • Bar in het zwembad
  • Gewone bar voor een heerlijke cocktail

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan