Menu

AIDAperla


*Maak een virtuele tour over het schip. Klik en beweeg uw muis over de bovenstaande presentaties

 

 

 

Cruiseschip-AIDAperla-AIDA-BeachClub

AIDAperla, een schip voor de hele familie

Met cruiseschip AIDAperla maakt ook deze Duitse rederij een stap naar groter. Alleen weet AIDA dat geheel op haar eigen manier te doen en mogen we stellen dat dit niet ten koste is gegaan van de gezelligheid aan boord. Zo zijn er maar liefst 13 restaurants, zodat u ook altijd intiem kunt dineren.

De AIDAperla kan 3300 passagiers een onbezorgde cruise bieden. Opmerkelijk genoeg verspreiden die zich geweldig op het cruiseschip. Natuurlijk zal het op een zonnige zeedag druk zijn bij AIDA Beach Club. Maar ja, wie wil er nu niet aan boord onder palmbomen rond het zwembad zitten. En dit kan het hele jaar rond want het dak laat UV-straling door, zodat zelfs bij een winters zonnetje u met een lekker kleurtje thuis komt.

Op het moderne schip treft u ook een stukje klassiek cruisen aan. Het Lanai Dek is een prachtig teakhouten dek met kleine buitenzwembaden, diverse relaxplekjes en natuurlijk een promenade. De veranda deluxe met lounge hebben een veranda die direct op het dek aansluit en zij kunnen ook beschikken over een fraaie wintertuin. Overigens is er voor ieders wensen en portemonnee een passende hut. De keuze is met 14 verschillende huttypen enorm aan boord van de AIDAperla.

Faciliteiten aan boord van AIDAperla

Actieve cruisepassagiers komen goed aan hun trekken op de AIDAperla. Er is niet alleen een grote fitness club, maar er zijn ook diverse zwembaden, waterglijbanen, klimwanden en andere sportieve uitdagingen te vinden. Komt u daarentegen voor uw rust aan boord dan zijn er intieme plekjes om te relaxen en heeft u de keus om zich heerlijk te laten verwennen in de prachtige Spa.

Bij AIDA zijn kinderen altijd welkom. Vele activiteiten en faciliteiten zijn speciaal op hen gericht, waarbij er op de AIDAperla ook ruimte is gemaakt voor de allerjongsten. In de AIDA Mini Club mogen ouders hun kleintjes vanaf 6 maanden oud langs brengen zodat zij zelf een paar onbezorgde uurtjes zonder kind kunnen genieten van het prachtige cruiseschip AIDAperla.

Culinair genieten aan boord van AIDAperla

Elke dag is anders aan boord van de AIDAperla. Want zelfs als u 2 weken gaat cruisen, kunt u elke dag in een ander restaurant eten. Er zijn 5 verschillende buffetrestaurants. Hier zijn de (non) alcoholische drankjes inbegrepen.

Specialiteiten restaurants:

  • Vers gebrouwen bier en hartige lekkernijen in de brouwerij
  • Franse delicatessen in de French Kiss – The Brasserie
  • Venetiaanse specialiteiten in het restaurant Casa Nova

A la Carte Restaurants:

  • Rossini
  • Buffalo Steakhouse
  • kookstudio in Tim Mälzer
  • Japanse Sushibar

 

 

 

Cruiseschip-AIDAperla-AIDA-Lounge Theater

Entertainment aan boord van AIDAperla

Het Theatrium is ook aanwezig en kan ook wel het hart van dit prachtige schip genoemd worden. Hier treft u in de avond de gezelligheid, waar er met verschillende shows altijd wat te zien is.

Waar u elke dag plaats kan nemen in een ander restaurant, kunt u ook elke dag een andere bar bezoeken, want er zijn er maar liefst 17. Elke bar heeft een andere insteek, zoals bijvoorbeeld de sushibar, de sportbar, de bierstube of juist een wijnbar. En wat te denken van de Spray Bar. Deze hagelwitte, 2 verdiepingen hoge exclusieve ijsbar is een samenwerking van AIDA en Moët & Chandon Champagne. Deze gelegenheid is echt uw bezoek waard tijdens uw cruise met de AIDAperla. Houdt u van ijsjes? Aan boord is een echt Magnum store, u kunt tegen betaling uw eigen magnum ontwerpen en hier heerlijk van genieten.

Kortom u zult zich geen moment vervelen op de AIDAperla!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan