Menu

AIDAbella

*Klik op de afbeelding om de VR presentatie te starten

Ongedwongen, met een fijne sfeer aan boord

Het cruiseschip AIDAbella heeft een andere sfeer dan het gemiddelde cruiseschip. Wat het precies is, daar is moeilijk de hand op te leggen. Het is een combinatie van de ongedwongen sfeer en de losse stijl die Nederlanders zo vaak aanspreekt.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien. Er is de keus uit binnen,- buiten-, en balkonthutten. Daarnaast zijn er diverse suites aanwezig. Op de balkonhutten heeft u een eigen hangmat waar u heerlijk kunt vertoeven!

Culinair genieten aan boord van AIDAbella

Er zijn maar liefst 8 verschillende restaurants waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Hiervan zijn er 4 buffetrestaurants en 1 specialiteiten restaurant, de Almhutte, de heerlijke keuken vanuit het Alpen gebied. Er zijn 3 A la Carte restaurants (tegen bijbetaling), Buffalo Steakhouse, Rossini of de beste Japanse snacks in de Sushibar!

 

AIDA Cruises - AIDAbella - AIDAdiva - AIDAluna - AIDAvista - Restaurant

Entertainment aan boord van AIDAbella

Het Theatrium is maar liefst 3000m2 groot. Dit bruisende middelpunt van het cruiseschip AIDAbella zal de rode draad van uw cruisevakantie zijn. Hier gebeurt het: mooie shows, gezellige pubs, leuke winkels. Over 3 dekken verdeeld is er voor iedereen wat te doen.

De reizigers op de AIDAbella die van sport houden zijn opgestapt op het juiste cruiseschip. Er zijn voldoende fitness- en sportmogelijkheden en het Wellness Centrum is prachtig. Op maar liefst 2000 m² treft u vele behandelkamers, sauna’s, jacuzzi’s en thermale baden.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan