Menu

Aan boord van Scenic Eclipse

Onze collega mocht recentelijk aan boord van het bijzondere schip Scenic Eclipse. Vanuit Amsterdam vertrok het schip naar Bergen. Scenic behoort tot een 5-sterren rederij en verwend zijn gasten goed. De service van het personeel is zeer vriendelijk en niets is teveel gevraagd. Aan boord van de schepen is alles inbegrepen. Als u van een uitdaging houdt kunt u een helikopter vlucht maken boven een bijzondere bestemming met één van de 2 helikopters die aanwezig zijn op het schip. Bent u meer een liefhebber van de onderwaterwereld dan is de onderzeeër misschien wat meer geschikt!

Het schip vaart bijzondere routes waardoor u op unieke bestemmingen komt. Doordat het schip niet zo groot is,  komt het op plekken waar de grote schepen niet kunnen aanleggen.

Aan boord van de schepen zijn meerdere lounges aanwezig waar u kunt genieten van het uitzicht met een drankje in de hand. Ook is er een wellness center en fitness ruimte. Scenic heeft ook fietsen ter beschikking om de bestemmingen te ontdekken. Elk schip beschikt over een zonnedek met zitplekken en vitality pool. Op geselecteerde avonden wordt er ook een barbecue event gehouden op het zonnedek.

Verken boven, onder en voorbij de horizon per helikopter, onderzeeër, Zodiac of kajak. Ontspan op het schip door in een van de hangstoelen van het uitzicht te genieten. Blijf sportief in de yoga & Pilates room. In de Senses spa en de Spa Vitality pool kunt u heerlijk genieten van de rust. Neem daarna een lekker drankje in een van de bars of lounges. In het theater zijn verschillende shows te zien tijdens uw cruise.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan