Menu

Emerald Destiny

 

 

Emerald Destiny, een luxe riviercruise

De Emerald Destiny is gebouwd om de Donau, de Main en de Rijn te bevaren en dient als thuis weg van huis. Neem plaats op het zonnedek en geniet van een onbelemmerd uitzicht op de Europese rivieren en betoverende dorpjes. Neem plaats op het zonnedek en geniet van een onbelemmerd uitzicht op de Europese rivieren en betoverende dorpjes. Ontspan in het zwembad of de wellnessruimte of ga juist aan de slag in de fitnessruimte. Laat u onderdompelen in de ongelooflijke diversiteit aan entertainment aan boord dat ervoor wil zorgen dat u nooit een saai moment beleefd tijdens uw cruise. Kom samen in de lounge voor een overheerlijk drankje, breng een avond door in de bioscoop en geniet van voortreffelijke lokale gerechten die uw smaakpapillen doen dansen. Ontdek de spectaculaire rivieren van Europa in alle luxe en comfort op Emerald Destiny.

Culinair genieten aan boord van Emerald Destiny

Heerlijke maaltijden, smakelijke drankjes en uitmuntende service: er is altijd een reden voor een feestje bij Emerald Cruises. Geniet van voortreffelijke eersteklas gerechten aan boord van Emerald Destiny. Een team aan ervaren chef-koks bereiden gerechten volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen dat de samengestelde menu’s de prachtige regionale keukens van Europa laten zien. Geniet elke dag van een ontbijt- en lunchbuffet met warme en koude gerechten. Dineren zal in vorm van een viergangendiner zijn.

  • Reflections Restaurant
  • The Terrace
  • Horizon Bar & Lounge

 

 

 

Entertainment aan boord van Emerald Destiny

Verken de verschillende bestemmingen aan de hand van verschillende excursies. Zo biedt Emerald Destiny de programma’s ‘You’re Invitationed’ en ‘EmeraldPLUS’ unieke ervaringen, waarbij u wordt ondergedompeld in het leven van de lokale bevolking. Op deze manier ervaart u de lokale culturen en worden aangeboden om een beter inzicht te geven in de bestemmingen die u bezoekt. De diversiteit aan Europese tradities worden ook tijdens uw benadrukt door unieke shows, demonstraties en educatieve lezingen.

De bemanning aan boord van Emerald Dawn streven ernaar ervoor te zorgen dat u zich geen enkel moment hoeft te vervelen. Met dit in gedachten is er een fantastisch aanbod aan leuke activiteiten beschikbaar waarvan u kunt genieten! Stap aan boord en ervaar het allemaal op de Emerald Destiny.



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan