Menu

Emerald Sakara

 

Emerald Sakara vaart naar een gloednieuwe zeilbestemming

Vaar uit naar een reis van uw dromen, waar tropische toevluchtsoorden, zonnige kusten, het ontdekken van nieuwe culturen en ultieme ontspanning samenkomen aan boord van Emerald Sakara. Het allerbeste van elke bestemming wordt tijdens een cruise met Emerald benadrukt en de toegewijde bemanning zorgt voor een onvergetelijke reis. Geniet van het comfort van een luxe schip, verken levendige culturen en prachtige landschappen, en laat u onderdompelen in lokale en authentieke ervaringen tijdens een van de excursies. Stap aan boord en ervaar zelf wat elke cruise met Emerald Cruises tot een onvergetelijke ervaring maakt!

Culinair genieten aan boord van Emerald Sakara

Heerlijke maaltijden, smakelijke drankjes en uitmuntende service: er is altijd een reden voor een feestje bij Emerald Cruises.

Aan boord van Emerald Sakara zullen de maaltijden tot een van de hoogtepunten van uw cruise behoren. De maaltijden weerspiegelen de regionale smaken, waarbij de chef-koks tijdens uw vaart verse lokale ingrediënten selecteert en maaltijden creëert die de authentieke keuken weerspiegelen, waar uw reis u ook heen brengt.

  • La Cucina Terrace
  • La Cucina Dining
  • Amici Bar & Lounge
  • Aqua Café

 

 

Entertainment aan boord van Emerald Sakara

Stap aan boord van Emerald Sakara en bereid u voor op een cruise als geen ander, terwijl u geniet van het entertainment. Geniet van een spectaculair uitzicht op het observatiedek of ontspan in de Obervation Lounge met een goed boek of een spelletje. Neem een drankje in de Sky bar, ontspan op de zachte stoelen of neem een duik in het spazwembad. Achterin in de jacht vindt u het Marina Platform, waar op bepaalde dagen watersport attributen beschikbaar worden gesteld. Kortom, aan boord van de Emerald Sakara hoeft u zich geen moment te vervelen.



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan