Menu

Royal Clipper

 

 

Royal Clipper, het grootste zeil-cruise schip ter wereld!

Het is duidelijk dat Royal Clipper geen cruiseschip in de gewone zin van het woord is. Dit prachtige schip biedt de ultieme zee-ervaring, waarbij grootsheid, avontuur en de traditie van het zeilen samenkomen en zo is de Royal Clipper van alle gemakken voorzien. U bent vrij om uw tijd in te delen zoals u dat wilt.

De gemoedelijke informaliteit is wat cruisen aan boord van Royal Clipper zo leuk maakt. Geniet van verschillende activiteiten op de buitendekken, gratis watersporten, yogalessen en divers entertainment!

Culinair genieten aan boord van Royal Clipper

De ervaren chef-koks maken van iedere gelegenheid een heerlijk culinair avontuur met een internationaal menu met lokale gerechten. Zo kunt u zichzelf op een uitgebreid continentaal ontbijt trakteren, waarbij u meer dan genoeg keuze heeft om de dag mee te starten.

Het restaurant is het decor voor de beste culinaire prestaties, gecreëerd om de smaakpupillen te strelen, aangevuld met een selectie van heerlijke wijnen. Deze culinaire ervaring wordt compleet gemaakt door de vriendelijke en hoffelijke service van het ervaren personeel.

 

 

 

Entertainment aan boord van Royal Clipper

De kapitein en de bemanning staan ten alle tijden voor u klaar om ervoor te zorgen dat u van een onvergetelijke vakantie geniet. Geniet van de gemoedelijke informaliteit, hetgeen wat cruisen met Star Clippers zo leuk maakt. Kom samen in de pianobar of Tropical bar voor een verkoelend drankje.

In bepaalde havens worden lokale artiesten of muzikanten uitgenodigd aan boord voor liveshows. Speel een spelletje of neem deel aan een van de activiteiten, georganiseerd door de bemanningsleden! Kortom, aan boord van Royal Clipper hoeft u zich geen moment te vervelen.



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan