Menu

Hans

Naam: Hans Heymans
Functie: Cruise Expert
Rederijen: Azamara club cruises, Celebrity cruises, Royal Caribbean International, Holland America Line, Seabourn, Oceania Cruises, Princess Cruises,  Norwegian cruise line, Costa Cruises, MSC Cruises, AIDA, Nicko Cruises, Crystal Cruises, Hapag Lloyd cruises, Ponant Yacht cruises, Regent Seven Seas, Viva Cruises ,Windstar
Meest bijzondere schip: Celebrity Apex
Meest bijzondere bestemming: Alaska

Sinds 1998 ben ik reeds actief in de cruisewereld dit in combinatie met een baan in de luchtvaart. Mijn passie is steeds groter geweest voor cruises en vandaar dat ik nu zeer blij ben met mijn nieuwe voltijdse job bij Captain Cruise!
Daar ikzelf verschillende groepsbegeleidingen heb gedaan en zelf ook vaak cruise heb ik een zeer ruime kennis van de rederijen en de vaargebieden kunnen opbouwen. Alaska, Mexico en de Middellandse zee blijven mijn top favorieten. Sinds 3 jaar ben ik ook fan van rivier cruises.
Verder wil ik nog even meegeven dat elke rederij zijn eigen stijl heeft. Het is dus heel belangrijk dat je vakantieverwachting hier dan ook bij past. Mijn raad is dan ook om je goed te laten adviseren door ervaren cruise experts!

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan