Menu

Captain Cruise Event 2023

 

Zaterdag 11 november is het weer zover! Het cruise event van Captain Cruise! Maak kennis met cruisen en laat je voorlichten door de diverse cruise-experts en rederijen. Tijdens dit Cruise Event worden verschillende zee- en riviercruises vertegenwoordigd. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, de verschillende rederijen en cruises en stel al uw vragen aan onze eigen cruise-experts.

Ontdek tijdens dit Cruise Event welke verschillen er zijn tussen de rederijen. Wil je avontuurlijk en cultureel of hou je van ultieme luxe? Alle verschillende wensen komen aan bod op deze beurs. Stel al uw vragen aan onze eigen cruise-experts of aan de verschillende rederijen die op deze dag aanwezig zijn.

Uiteraard kan je informatie en inspiratie opdoen, maar je kunt ook jouw perfecte cruise samenstellen. En mocht je deze willen boeken, dan krijg je tijdens het evenement een aantrekkelijke beurskorting!

Toegang tot het evenement is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is zich aan te melden via onderstaande knop. U ontvangt dan een bevestigingsmail met een e-ticket.

Meld je hier aan!

 

 



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan