Welke garanties geeft Captain Cruise mij?

Natuurlijk is Captain Cruise aangemeld bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bovendien hanteert Captain Cruise duidelijke Nederlandse voorwaarden. Zo wordt u maximale zekerheid gegeven dat uw cruisevakantie in goede en betrouwbare handen is bij uw Captain Cruise.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. CaptainCruise KvK nr.71248730 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl/garantieregeling.  Wij zijn deelnemer  3760.

Daarnaast garandeert Captain Cruise u de laagste prijs!
Captain Cruise doet haar best om de prijzen in de cruisewereld zo transparant en zo goedkoop mogelijk te maken. Daarom:
-een lagere prijs voor de cruise dan bij alle andere reisagenten of cruisespecialisten; 
-geen reserveringskosten bij online boeken; 
-duidelijke vermelding of bijkomende kosten van toepassing zijn (bijvoorbeeld fooien); 
-geen portokosten voor het toezenden van uw reisdocumenten; 
-geen duur telefoonnummer, waarbij u lang in de wacht staat; 
-geen boekings- of afhandelingskosten.

Captain Cruise hanteert duidelijke Nederlandse reis- en boekingsvoorwaarden. Daarnaast kunt u de voorwaarden per rederij eenvoudig aanvragen middels een e-mail naar info@captaincruise.nl. 


Gerelateerde vragen