Waardoor is Captain Cruise goedkoper?

Het hele boekingsproces is geautomatiseerd. Dat scheelt veel tijd in de afhandeling van uw boeking.
Geen duur pand in een winkelstraat, maar een gespecialiseerd team reisadviseurs achter de telefoon.
Scherpe inkoop van cruises door groot volume. Captain Cruise doet als specialist immers niets anders dan cruises.
Heel vaak is Captain Cruise extra goedkoop. Dit betreft dan aanbiedingen. Door de uitstekende automatisering kan Captain Cruise namelijk heel snel reageren als er extra korting is te halen op cruises die niet helemaal volgeboekt zijn. Regelmatig staan goedkope aanbiedingen en last-minutes nog dezelfde dag op de site. En wilt u de extra service van onze cruisespecialisten bij het boeken dan betaalt u slechts € 25,- reserveringskosten.

Spelregels laagste prijs garantie 
Als u een cruise boekt bij Captain Cruise dan geldt onze dagprijs, die gegarandeerd lager is dan anderen u bieden. En Captain Cruise brengt, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders bij online boekingen géén reserverings- of andere kosten in rekening. 

De garantie geldt voor de reis (cruise only) op dat moment. Captain Cruise biedt u dan het laagste tarief. Latere aanbiedingen gelden derhalve niet als vergelijking. De garantie geldt niet voor vluchten, hotels en transfers. 

Stuur een afschrift van uw boeking en het bewijs dat de cruise tezelfdertijd elders goedkoper te boeken was naar info@captaincruise.nl of naar Captain Cruise, Anna van Renesseplein 8, 1911 KN  Uitgeest. Onze medewerkers nemen dan contact met u op.

Gerelateerde vragen