Menu

Zakelijke reizen

Een varende zakelijke bijeenkomst neemt een hoop logistieke problemen uit handen

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte locatie voor een incentive of een zakelijk congres? Een cruiseschip biedt vele opties voor uw zakelijke bijeenkomst! Er zijn vele besloten ruimtes, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Ook alle apparatuur die u eventueel nodig heeft is aanwezig!

Wij kunnen u helpen met het verzorgen van uw zakelijke bijeenkomst op het schip. Zo is alles van te voren tot in de puntjes geregeld! Van te voren worden de ruimtes gereserveerd en doorgegeven van welke apparatuur u gebruikt wilt maken.

Voor of na de zakelijke besprekingen kunnen u en uw personeel gebruik maken van alle faciliteiten van het schip! Na een meeting even het zwembad in duiken, of een ontspannende massage nemen? Daarnaast zijn alle maaltijden inbegrepen en hoeft u hier niets voor te regelen! Uw personeel zult lang na praten over deze onvergetelijke zakelijke bijeenkomst! En het belangrijkste van alles, door dit bijzondere team uitje is het team weer versterkt!

“s Avonds kunt u gezamenlijk dineren in het á la carte restaurant en genieten van een vijf-gangen diner, of kunt u ervoor kiezen om in het buffetrestaurant te eten! Daarna kunt u genieten van een show, een drankje doen in één van de bars of een gokje wagen in het casino.

Wilt u een bijzondere excursie maken met uw personeel? Ook dit is mogelijk bij Captain Cruise. We verzorgen alles tot in de puntjes, zodat u zelf nergens voor hoeft te zorgen! Een teambuilding opdracht op het strand, of een stadswandeling.

Voor uw zakelijke gezelschap zijn de cruiseschepen van Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean International en Carnival Cruise Line heel geschikt. Organisatorisch zijn deze rederijen sterk om een op maat gemaakt programma voor uw groep samen te stellen in samenwerking met Captain Cruise.

Holland-America-Line-Stuyvesand Room-Zakelijke-Ruimte

 

Meer informatie? Neem contact op met één van onze Cruise-Experts op 088 – 501 8 501 of stuur een email naar info@captaincruise.nl

Holland-America-Line-Groep-ProostenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan