Cruise Transatlantisch

Cruise Transatlantisch

Bekijk ons cruise aanbod Trans-Atlantische cruises Een trans-Atlantische cruise is bij uitstek een cruise waar ontspanning voorop staat. U kunt genieten van alle faciliteiten aan boord van het sch...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Trans-Atlantische cruises

 

Een trans-Atlantische cruise is bij uitstek een cruise waar ontspanning voorop staat. U kunt genieten van alle faciliteiten aan boord van het schip. Wat dacht u van het lezen van een goed boek aan het dek, genieten van een mooie Broadway show en natuurlijk genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants.

 

Beste tijd om een trans-Atlantische cruise te maken

De cruises vanuit de Caribbean naar Europa vertrekken in april en mei. Trans-Atlantische cruises vanuit Europa naar de Caribbean vertrekken rond september en oktober.

 

Wat u niet mag missen

Als u er behoefte aan heeft dan kunt de gehele dag worden vermaakt. Houdt het dagprogramma in de gaten voor alle activiteiten die plaatsvinden. Van Trivia tot danslessen, van bingo tot kooklessen het kan allemaal. Maar wanneer u er geen behoefte aan heeft, trekt u uw eigen plan. Tijdens een trans-Atlantische cruise zijn er vele activiteiten voor jong en oud!

 

Populaire havens

Tijdens een trans-Atlantische cruise staan de havens niet op de eerste plaats, maar de beleving van het schip. Er worden tijdens een trans-Atlantische cruise dan ook niet veel havens aangedaan.

  • Canarische Eilanden
    Vaak worden tijdens een trans-Atlantische cruise de Canarische Eilanden aan gedaan. Op de Canarische eilanden kunt u genieten van de natuurlijke wonderen, zoals geisers en vulkanen.
  • Azoren
    In het midden van de Atlantische Ocean liggen de Azoren. Dit is de thuisbasis van schilderachtige vissersdorpjes. Vaak wordt er gestopt in de Azoren zodat het schip ook weer bij kan tanken en de passagiers kunnen genieten van de mooie natuur.