Cruise Oceanië

Cruise Oceanië

Bekijk ons cruise aanbod Cruise vakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland Dit werelddeel kan zich in een steeds grotere belangstelling van cruise-enthousiastelingen verheugen. En terecht, want...

Bekijk ons cruise aanbod

 

 

Cruise vakantie naar Australië en Nieuw-Zeeland

Dit werelddeel kan zich in een steeds grotere belangstelling van cruise-enthousiastelingen verheugen. En terecht, want Oceanië biedt een fantastisch vaargebied. Apart al een onvergetelijke ervaring, maar ook interessant om te combineren met de eilanden in de Pacific, met Azië of zelfs Antarctica. Australië en Nieuw-Zeeland hebben beide hun eigen specifieke karakteristieken en zullen u verrassen met een prachtige natuur, mooie steden en vriendelijke bevolking.

 

 

Cruise Australië

Natuurlijk is heel Australië interessant: the bush en the outback, een fascinerende flora en fauna en niet te vergeten de rijke cultuur van de Aboriginals. Dit continent vermengt moeiteloos een hip en bruisend stadsleven met prachtige excursies door het eindeloze, roodgekleurde achterland.

Australie Sydney Opera houseWij concentreren ons hier op een aantal ‘must-see’ bestemmingen als u Down Under gaat. Lijkt u het niet bijzonder langs de wereldberoemde Opera de haven van Sydney in te varen? Daarna verkent u deze bruisende stad of zijn interessante achterland. Andere steden die zeer de moeite waard zijn: de hoofdstad Canberra en de aan de westkust gelegen Perth. 

 

Australie Great Barrier ReefEn misschien is de stad Cairns niet zo heel bijzonder, het wordt toch een onvergetelijke stop. Hier ligt de mooiste onderwater wereld aan uw voeten: het Great Barrier Reef! Neem hier de tijd om te duiken. Kunt u niet duiken? Geen probleem, zelfs snorkelend is het rif een unieke ervaring. Er zijn ook glass bottom boats, die u op comfortabele wijze kennis laten maken met de onder water-flora en -fauna. U begrijpt, Australië is op land en onder water een must-see.

 

Cruise Nieuw-Zeeland

Men zegt over Nieuw Zeeland dat op haar 2 eilanden alle landschap types te zien zijn. U begrijpt, dit is een unieke bestemming. Dit eilandenrijk is misschien wel op zijn mooist om vanaf het water te bezichtigen. U vaart fjorden is, u kunt gletsjers bewonderen en ervaart de grillige kust optimaal.

Nieuw Zeeland MaoriInteressante excursies geven u de mogelijkheid om verder de prachtige, unieke natuur te ontdekken. Dit is het enige land ter wereld waar het bijzondere gitzwart koraal te vinden is. En dan is er naast de mengeling van culturen die zijn meegenomen door westerse immigranten, ook nog die andere oude cultuur, die van de Maori's.

 

De steden zijn er gemoedelijk, evenals haar bewoners. Kiwi’s houden van avontuur en u kunt hier ontelbaar veel activiteiten ontplooien. Wilt u mountainbiken of bungeejumpen, raften of bergwandelen; in Nieuw-Zeeland kan alles in overtreffende trap.