Cruise Fjorden & Noordkaap

Cruise Fjorden & Noordkaap

Cruise vanuit Nederland naar Noorwegen en de Noorse fjorden. De natuur in Noorwegen wordt gerekend tot één van de mooiste van Europa en is daarom zeker geschikt om per cruise te ontdekken. Met nam...

Cruise vanuit Nederland naar Noorwegen en de Noorse fjorden. De natuur in Noorwegen wordt gerekend tot één van de mooiste van Europa en is daarom zeker geschikt om per cruise te ontdekken. Met name Holland America Line en MSC Cruises hebben hele mooie routes langs de Noorse kust.

Noorse fjorden

Kenmerkend voor fjorden zijn heuvelachtige kusten met diepe inhammen en steile hellingen. Deze talloze fjorden en gletsjers aan de uitgestrekte Scandinavische kustlijn zorgen voor deze prachtige natuur.

Noordkaap

Geniet in de periode mei en september van een cruise naar Noorwegen. Bezoek schitterende plekken, zoals Bergen, Oslo en Gelranger. Het hoogtepunt van een cruise naar de Noordkaap is voor veel mensen de middernachtzon. Waarbij de zon niet onder gaat, op de Noordkaap, die vooral tussen eind mei en eind juli goed te zien is.

Cruise boeken?

Denkt u erover een cruise naar de Noorse fjorden te boeken? Bij Captain Cruise zijn er talloze mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de specialisten van Captain Cruise via 088-5018501 of info@captaincruise.nl.