Cruise Westkust USA

Cruise Westkust USA

De westkust van Noord-Amerika, een verrassend mooi cruisegebied. Als u kiest voor een cruise aan de Noord-Amerikaanse westkust kiest u voor afwisseling en natuur. De afwisseling geldt zeker voor d...

De westkust van Noord-Amerika, een verrassend mooi cruisegebied.

Als u kiest voor een cruise aan de Noord-Amerikaanse westkust kiest u voor afwisseling en natuur. De afwisseling geldt zeker voor de temperatuur. Tussen de gletsjers van Alaska en het warme achterland van San Diego kan het verschil oplopen tot tientallen graden.

Cruises vanaf de westkust van de USA gaan vaak naar het noorden tot aan Canada en Alaska of naar het zuiden waar zij aanmeren in Mexico of door het Panamakanaal varen. U kunt die cruises hier vinden, maar ook onder de vaargebieden Canada/Alsaka en Caribbean/Midden-Amerika.
 

Alaska, varen tussen ijsbergen

Alaska is een cruisegebied pur sang. Eigenlijk kan je gletsjers niet mooier bekijken dan vanaf het water. En hoe groot uw cruiseschip ook is, daar waar de machtige gletsjers in de oceaan uitmonden, is het niet meer dan een nietig bootje temidden van de grootsheid van de natuur. Varen tussen ijsbergen is een onvergetelijke ervaring. Maar natuurlijk kunt u ook prachtige landexcursies maken op het vasteland van Alaska.

Canada, grillige kust en fraai achterland

De kust van Canada is aan de oostkant grillig en fraai. De kust vertoont veel hoogteverschil en heeft diepe inhammen. Vancouver is een prachtstad om tijdens uw cruise te bezoeken. Een exursie naar de schoonheid van de Rocky Mountains kan een hoogtepunt van uw reis zijn.

Miljoenensteden aan de Amerikaanse oostkust

Bezoek tijdens uw cruise het moderne Seattle, geniet van de sfeer op Venice Beach als u Los Angeles aandoet, stap onbezorgd in een tram voor een romantisch tochtje in San Fransisco of bekijk de koloniale architectuur van het oude San Diego. Miljoenensteden die garant staan voor interessante landexcursies, maar in vele gevallen is het binnenvaren van de haven al een belevenis op zich.

De variatie die de westzijde van Noord-Amerika biedt is weergaloos. Een heerlijk gebied om te cruisen!