Cruise Oostkust USA

Cruise Oostkust USA

Weergaloos cruisen langs de Oostkust van Noord-Amerika De Noord-Amerikaanse oostkust biedt u tijdens prachtige cruises interessante steden en overweldigende natuur. de variatie in bestemmingen is ...

Weergaloos cruisen langs de Oostkust van Noord-Amerika

De Noord-Amerikaanse oostkust biedt u tijdens prachtige cruises interessante steden en overweldigende natuur. de variatie in bestemmingen is verrassend groot. Dit komt doordat u wereldsteden aan doet en daarnaast met de fraaiste natuur omringd wordt.

Vaar langs het Vrijheidsbeeld New York binnen

Gegarandeerd dat u niet van het dek bent af te slaan als uw cruiseschip New York binnen loopt. U vaart onder de enorme Verrazano Narrows Bridge door, langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island tot aan Manhattan. De skyline is adembenemend en nergens zo goed te zien als vanaf het water. Direct na de loopplank ontrolt The Big Apple zich zoals u dat kent van de TV.

Canada, natuur en wereldsteden

Als u met het cruiseschip de Sint Laurence Rivier op vaart om Quebec te bezoeken, wordt de rivier steeds smaller. Tenslotte eindigt u in een 'Franse stad' die u in Noord-Amerika niet zo maar zou verwachten.
Of misschien gaat uw voorkeur wel uit naar de ruige natuur van Nova Scotia. Of wellicht brengt u een bezoek aan de Niagara Falls?

Er is te veel om op te noemen. Meer aan in Boston! Maak een excursie naar het WItte Huis in Washington. Kortom, de westkust van Noord-Amerika biedt te veel om hier op te noemen.