Cruise Hawaï

Cruise Hawaï

Bekijk ons cruise aanbod Cruisen naar Hawaii, een ideale bestemming Cruisen naar Hawaii, het heeft een magische klank. Bij het horen van de naam krijgen we associaties over vulkanen, tropisch...

Bekijk ons cruise aanbod

 

 

Cruisen naar Hawaii, een ideale bestemming

Cruisen naar Hawaii, het heeft een magische klank. Bij het horen van de naam krijgen we associaties over vulkanen, tropische verrassingen, bloemenslingers, surfen met hoge golven en een intens groene natuur. Hawaii is dan ook een ideale vakantiebestemming door de prachtige omgeving en het aangename klimaat.

 

De eilandengroep ligt midden in de Stille Oceaan en bestaat uit honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekken over een gebied groter dan Europa. U begrijpt dat het wat Captain Cruise betreft dan ook een apart vaargebied is.

 

Unieke flora en fauna

De eilanden zijn weelderig begroeid en doorsneden met spectaculaire kloven en valleien. Er zijn prachtige stranden. Het landschap is gevarieerd –woestijnachtig, grasland, moeras, regenwoud en hooggebergte. De flora en fauna is uniek: bijna 90% van de op Hawaii levende soorten komen nergens anders ter wereld voor.

 

Het zijn met name de volgende 6 eilanden die tijdens een cruise aangedaan worden door cruiseschepen: Oahu, Maui, Kauai, Hawaii (Big Island), Molokai en Lanai. Elk eiland heeft iets aparts te bieden.

Hoogtepunten

Een paar mogelijke hoogtepunten voor uw bezoek aan Hawaii:
-Waikiki Beach;
-Whale watching bij Maui;
-de steile zeekliffen op Molokai;
-de jungle en spectaculaire canyons op Kauai;
-de kraters op Big Island.