Cruise Noord Amerika

Cruise Noord Amerika

Bekijk ons cruise aanbod Vanaf een cruiseschip ervaart u Noord-Amerika anders. Kies tussen wereldsteden of het warme zuiden, cruise langs de Pacific, Canada, Alaska of naar Hawaii. Noord-Amerika, ...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Vanaf een cruiseschip ervaart u Noord-Amerika anders. Kies tussen wereldsteden of het warme zuiden, cruise langs de Pacific, Canada, Alaska of naar Hawaii.

 

Noord-Amerika, cruisen tussen uitersten

Noord-Amerika is een werelddeel dat vele schatten herbergt. En velen daarvan liggen in of aan het water. Met een cruiseschip ervaart u Noord-Amerika compleet anders. Er zijn zo veel havens om in en zo veel kusten om langs te varen, die zo betoverend zijn dat u blijft fotograferen. Maak de lastige keuze tussen de wereldsteden aan de oostkust of de heerlijke warmte van het zuiden, een cruise langs de kust van Florida. Ook vertrekken vele cruises hier vandaan naar Canada New England.

 

Beste tijd om in Noord-Amerika te cruisen

U kunt naar deze bestemming zowel in de lente, zomer en herfst. Om de beroemde Indian Summer te kunnen bekijken kunt u het beste reizen aan het eind van de zomer. 

 

Wat u niet mag missen

De noordoostkust van Noord-Amerika is geschikt om te werken aan uw bucketlist. Uw kunt hier verschillende activiteiten ondernemen. Vaar rond het Vrijheidsbeeld of wandel door Acadia’s National Park in Maine. Bekijk walvissen in St. Johns Newfoundland. Natuurlijk moet u de mosselen proeven uit New England!

 

Populaire havens

  • San Francisco, Verenigde Staten
    In San Francisco hoeft u zich niet te vervelen. Zo kunt u de Golden Gate Bridge bezoeken, of de zeehonden begroeten op Pier 39. Ook een bezoek aan het Alcatraz museum is de moeite waard. Een foto op Lombard Street mag ook niet ontbreken tijdens uw vakantie.
  • New York, Verenigde Staten
    The Big Apple! Deze fantastische stad heeft van alles te bieden. Een bezoek aan het vrijheidsbeeld, een wandeling door Central Park en het beklimmen van het Empire State Building mag niet ontbreken bij een bezoek aan New York. Er zijn nog een tal van activiteiten die u kunt doen in deze mooie stad. Plan uw bezoek goed, zodat u er alles uit kunt halen wat er in zit!
  • Boston. Verenigde Staten
    Wandel door de gezellige haven van Boston of breng een bezoek aan het Museum of Fine Arts. Wat niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Boston is het Freedom Trail. Dit is een unieke wandeling door het stadscentrum. Het is een wandeling van 4 kilometer lang waar u langs 16 locaties komt in de stad die op de lijst staan van nationaal historisch belang.

 

Landarrangement

Wanneer u een cruise boekt in Noord Amerika kunt u ervoor kiezen om de nationale parken te bezoeken. Wat dacht u van de Grand Canyon of de Death Valley. Als u toch moet vliegen kunt u het beste u vakantie verlengen!

 

New York, de Big Apple

Met uw cruiseschip langs het vrijheidsbeeld naar Manhattan varen, is een onvergetelijke ervaring. New York ontvouwt zich voor u vanaf het water op een heel andere manier. De Hudson biedt de gelegenheid aan cruiseschepen om u helemaal downtown af te leveren voor een indrukwekkende sight seeing. New york is ook de stad dat een litteken heeft. U kunt een bezoek brengen aan Ground Zero, waar voor 9/11 de twin-towers stonden. Deze plek is indrukwekkend en hier wordt u stil van. 

 

Canada & New England

Altijd al naar Montreal gewild? Ook Halifax is een beroemde haven tijdens een cruise naar Canada en New England. In Quebec kunt u tijd doorbrengen in de oude binnenstad. Breng een bezoek aan de prachtige Basiliek van Saint Anne de Beaupre

Breng een bezoek aan de oudste stad in Canada, Saint John. Saint John zit vol met natuurlijke schoonheid. Ook is deze stad bekend om het tij dat keert in de Bay of Fundy. Bekijk het waterpeil dat stijgt, beter bekend als de Reversing Rapids.

 

De twee kanten van Canada

Aan de westkant van Noord-Amerika is het prachtige kustgebied rond Vancouver van een onovertroffen schoonheid. Vancouver Island wordt door kenners bestempeld als 1 van de mooiste gebieden in Noord Amerika. 
De Canadese kust is hier grillig met diepe inhammen het land in. Vaart u juist weg van het land dan kan het eenvoudig gebeuren dat u een walvis ziet opduiken. De oostkust van Canada is van een heel andere dimensie. Vaar bijvoorbeeld met uw cruise de steeds nauwer wordende Sint Laurence rivier helemaal tot aan Quebec. Ervaar daar een stukje Frankrijk in dit Engelstalige continent.

 

Hawaii

Vanuit Vancouver vertrekken vele schepen richting Hawaii. In Hawaii kunt u het gehele jaar terecht voor een aangename temperatuur. In de zomermaanden is het onder de toeristen erg populair om er naartoe te reizen. Ontdek de verschillende eilanden per cruise.  The Big Island staat vooral bekend om zijn vulkaan die recentelijk nog is uitgebarsten. In Oahu kunt u genieten van prachtige stranden. Er zijn verschillende nationale parken te vinden op de eilanden. U zult zeker geen spijt krijgen van een cruise naar Hawaii!


U begrijpt dat als u kiest voor een cruise bij Noord-Amerika u nog meer zult moeten kiezen, want het is te veel voor 1 cruise! Vraag de specialisten van Captain Cruise welke cruise het beste aansluit bij uw wensen.