Cruise Westelijke Middellandse Zee

Cruise Westelijke Middellandse Zee

Een cruise in het vaargebied Middellandse Zee West kan de oost- en zuidkust van Spanje, inclusief de Balearen, aandoen. Geniet van het heerlijke Middellandse Zee klimaat aan boord van het cruisesch...

Een cruise in het vaargebied Middellandse Zee West kan de oost- en zuidkust van Spanje, inclusief de Balearen, aandoen. Geniet van het heerlijke Middellandse Zee klimaat aan boord van het cruiseschip of tijdens de excursies en bezoeken aan havens. Tijdens een Middellandse Zee cruise kunt u heerlijk ontspannen, genieten van alle luxe en op avontuur gaan tijdens een excursie.

Westelijke Middellandse Zee cruises

Tijdens een van de Westelijke Middellandse Zee cruises bezoekt u de fraaie Franse Riviera en het eiland Corsica. Italië is echt een cruiseland bij uitstek met prachtige steden als Livorno, Venetië, Napels en mooie eilanden als Sardinië en Sicilië.  

Daarnaast vallen de voormalige Joegoslavische staten onder dit vaargebied. Dubrovnik is het hoogtepunt van een cruise langs deze kust. Bekijk nu een van onze Middellandse Zee cruises aanbiedingen.

Cruise vakantie Noord-Afrikaanse kust

Sommige cruises in dit deel van de Middellandse Zee doen ook de Noord-Afrikaanse kust aan. Bekende havens zijn die van Tunesië. Maar wist u dat enkele cruisevakanties ook Libië aandoen? Het is een land waar u niet snel komt, maar Tripoli is een interessante stad. U kunt daar ook een excursie naar de woestijn maken of een oude stad uit de Romeinse tijd bezoeken.

Tot slot nog even aandacht voor een kleine parel: Malta. Klein, maar zeer sfeervol. La Valletta is een schilderachtig stadje met een mooie haven. Het eiland is makkelijk te verkennen in één dag en u gaat op het einde van de middag zeker weer tevreden aan boord.