Cruise Oostelijke Middellandse Zee

Cruise Oostelijke Middellandse Zee

Een cruise naar de Middellandse Zee Oost brengt u naar prachtige bestemmingen. Het oosten van de Middellandse Zee biedt tal van mogelijkheden. Als u kiest voor een Europa cruise over de Middellands...

Een cruise naar de Middellandse Zee Oost brengt u naar prachtige bestemmingen. Het oosten van de Middellandse Zee biedt tal van mogelijkheden. Als u kiest voor een Europa cruise over de Middellandse Zee Oost, doet u het Europese gedeelte van dit gebied aan. U bezoekt steden in Griekenland, zoals Athene, Corfu en het prachtige Santorini. In Italië bezoekt u Napels, Rome, Bari en de romantische stad Venetië. Ook een bezoek aan Kroatië wordt bij ons aangeboden. 

Kiest u voor Oosterse sferen en gaat u liever naar het Midden-Oosten? Dan brengt het cruiseschip u naar Turkije, Israël en de Zwarte Zee. Tijdens deze cruise doet u plaatsen aan zoals Marmaris, Istanbul, Eilat, Odessa en Yalta.

Ook Egypte kan worden bezocht tijdens uw cruise vakantie. U vaart langs prachtige steden zoals Alexandrië, Suez, Port Said en Sharm El Sheikh. Een cruise naar de steden van Egypte biedt afwisseling. Het historische Alexandrië, het stedelijke Suez en de kuuroorden van Sharm El Sheikh bieden u afwisseling tijdens uw cruise.   

Cruise Oostelijke Middellandse Zee

In de Oostelijke Middellandse Zee kunt u tijdens uw cruise meerdere stops maken in Griekenland. Natuurlijk bezoekt u Athene en het kanaal van Corinthe. Maar ook Katakalon is een interessante stop als u de bakermat van de Olympische Spelen wilt bezoeken. Van de vele Griekse eilanden is zeker het vulkanische Santorini vermeldenswaardig. Laat u met een ezeltje naar de hooggelegen hoofdstad Fira vervoeren. Kijk boven gekomen terug en zie uw cruiseschip prachtig in de baai liggen.

Vakantie Turkije en Zwarte Zee

Turkije en de Zwarte Zee bieden voor een cruise vakantie ultieme kansen. Laat u meevoeren in de sprookjesachtige landschap van Istanbul. Hier treft u levendige straatjes en mooie paleizen. Gaat uw schip nog verder naar de Zwarte Zee? Dan is de schitterende doorvaart van de Bosporus ook een hoogtepunt. Eenmaal aangekomen in de Zwarte Zee ervaart u prachtige havens als Yalta en Odessa.

Bezoek Israël en Egypte

Geniet van de bezoeken aan het dynamische Israël en het historische Egypte. In het Heilige Land mag een excursie naar Jeruzalem niet ontbreken. Daarnaast zal u ook Haifa aandoen. Als u Egypte aandoet, bezoek dan zeker de beroemde bibliotheek van Alexandrië of benut uw cruise om de piramiden te bezoeken. Op deze manier weet u zeker dat uw cruise een fantastische aaneenschakeling van hoogtepunten zal worden.