Cruise Middellandse Zee

Cruise Middellandse Zee

Bekijk ons cruise aanbod Boekt u een cruise naar de Middellandse Zee, dan wacht u een zonovergoten culturele reis. De landen die tijdens de Middellandse Zee cruises worden aangedaan bieden u ...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Boekt u een cruise naar de Middellandse Zee, dan wacht u een zonovergoten culturele reis. De landen die tijdens de Middellandse Zee cruises worden aangedaan bieden u alles wat u mag verwachten van een cruise vakantie.

Wilt u een cruise vanuit Nederland boeken? Dan is dit een ideale bestemming. Heerlijk shoppen in Spanje en enkele dagen later wandelen op de witte stranden van Griekenland? Het kan, en dat zonder zelf met uw koffers te sjouwen. Ontdek tijdens een Middellandse Zee cruise de mooiste bestemmingen en geniet van heerlijk eten, drinken, cultuur en schitterende natuur. Begin uw cruise vanuit Rotterdam!

Cruises oost en west

Captain Cruise biedt Oostelijke Middellandse Zee cruises aan waarbij uw onder andere naar Turkije en Griekenland vaart. Daarnaast kunt u kiezen voor Westelijke Middellandse Zee cruises waarbij u Spanje en Italië bezoekt. Bij beide reizen geniet u van het heerlijke klimaat aan boord en tijdens de excursies en bezoeken aan havens. Een cruise in de Middellandse Zee staat voor ontspanning, luxe en avontuur.

Cruise Middellandse Zee Oost

In de Oostelijke Middellandse Zee kunt u tijdens uw cruise meerdere stops maken op Griekse eilanden. Zeker het vulkanische Santorini is een bezoek waard. Wandel naar de hooggelegen hoofdstad Fira. Kijk vanaf boven naar de kust en zie uw cruiseschip prachtig in de baai liggen.

Cruise Middellandse Zee West

Tijdens de Westelijke Middellandse Zee cruises vaart het cruiseschip u langs de fraaie Franse Rivièra en het eiland Corsica. Italië is echt een cruiseland bij uitstek met prachtige steden als Livorno, Venetië, Napels en mooie eilanden als Sardinië en Sicilië. Daarnaast vallen de voormalige Joegoslavische staten onder het vaargebied Middellandse Zee West. Dubrovnik is het hoogtepunt van een cruise langs deze kust.

Aan boord van het cruiseschip

Tijdens uw verblijf aan boord van het cruiseschip hoeft u zich geen moment te vervelen. Er zijn diverse restaurants, bars, animatie, wellness, sportgelegenheden en zwembaden. U kunt een dagje ontspannen terwijl het schip u naar de volgende bestemming in de Middellandse Zee brengt. Bekijk nu ons aanbod Middellandse Zee cruises of bel met ons cruise team. Er zijn verschillende rederijen die reizen aanbieden naar bestemmingen in de Middellandse Zee, onder andere AIDA Cruises, MSC Cruises en Costa Cruises

Wilt u meer weten? Belt u dan met onze cruise experts via 088 - 501 8 501.