Cruise Middellandse Zee

Cruise Middellandse Zee

Bekijk ons cruise aanbod Boekt u een cruise naar de Middellandse Zee, dan wacht u een zonovergoten culturele reis. De landen die tijdens de Middellandse Zee cruises worden aangedaan bieden u ...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Boekt u een cruise naar de Middellandse Zee, dan wacht u een zonovergoten culturele reis. De landen die tijdens de Middellandse Zee cruises worden aangedaan bieden u alles wat u mag verwachten van een cruise vakantie.

Parels van de Middellandse Zee

Wilt u een cruise vanuit Nederland boeken? Dan is dit een ideale bestemming. Heerlijk shoppen in Spanje en enkele dagen later wandelen op de witte stranden van Griekenland? Het kan en dat zonder zelf met uw koffers te sjouwen. Ontdek tijdens een Middellandse Zee cruise de mooiste bestemmingen en geniet van heerlijk eten, drinken, cultuur en schitterende natuur. Begin uw cruise vanuit Rotterdam of Amsterdam!

 

Beste tijd om te cruisen in de Middellandse Zee

Het gehele jaar kunt u cruisen in de Middellandse Zee. Maar het grootste aanbod heeft u tussen maart en oktober. Dan zijn er meerdere schepen van meerdere rederijen in de Middellandse Zee en dat betekend een groter aanbod. In juli en augustus is het hoogseizoen voor de Middellandse Zee.

 

Wat u niet mag missen

Rome is één van de steden die u niet mag missen in de Middellandse Zee. Een bezoek aan Vaticaanstad is uniek en zeker de moeite waard.  Barcelona is ook een wereldstad die u een keer gezien moet hebben. Wat dacht u van een wandeling over de “La Rambla’’ of een bezoek aan de ‘Sagrada Famiia’. Maar wat beslist niet mag ontbreken is “Park Guell” met de kunstwerken van Gaudi. Ook het Griekse eiland zoals Santorini en Mikonos zijn een mooie bestemming met hun witte molens en mooie blauwe zee op de achtergrond.

 

Populaire havens

  • Venetië, Italië
    Een ritje in een gondel over het “Grand Canal’ of genieten van een heerlijke pizza met het uitzicht op de ‘Rialto’ brug! Het kan allemaal in Venetië. Slenter door de smalle straten en geniet. Dit is één van de mooiste havens om te vertrekken met uw cruise!
  • Dubrovnik, Kroatië
    Dubrovnik is omring door oude stadsmuren uit de 13e eeuw. Hier kunt u op wandelen en genieten van het adembenemende uitzicht. Er zijn verschillende kerken en kloosters te vinden in deze mooie stad.
  • Athene, Griekenland
    Athene is dé stad van historie en cultuur. Bewonder de mooie Akropolis, leer meer over de verschillende goden en bezoek mooie parken. De stad heeft van alles te bieden.

 

Oostelijke middellandse Zee

Captain Cruise biedt Oostelijke Middellandse Zee cruises aan waarbij u onder andere naar Turkije en Griekenland vaart. U breng meestal een bezoek aan de kleine Griekse eilanden. Hierbij kunt u denken aan Santorini en Mikonos. Vaak komt het schip dan ook aan in Athene. De meeste rederijen kiezen ervoor om langer in Athene te blijven liggen zodat u optimaal kunt genieten van deze mooie stad.

 

Westelijke Middellandse Zee

Tijdens de Westelijke Middellandse Zee cruises vaart het cruiseschip u langs de fraaie Franse Rivièra en het eiland Corsica. Italië is echt een cruiseland bij uitstek met prachtige steden als Livorno, Venetië, Napels en mooie eilanden als Sardinië en Sicilië. Daarnaast vallen de voormalige Joegoslavische staten onder het vaargebied Middellandse Zee West. Dubrovnik is het hoogtepunt van een cruise langs deze kust.

 

Ook zijn er steeds meer rederijen die een combinatie maken van de Oost en Westelijke Middellandse zee. Zo scheept u in, in Venetië en is de ontscheping in Barcelona. Zo kunt u optimaal genieten van uw Middellandse Zee cruise!