Cruise Dubai & Emiraten

Cruise Dubai & Emiraten

Bekijk ons cruise aanbod Cruise naar Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten, het Midden Oosten biedt een onverwacht genoegen: woestijnen naast wereldsteden, oude culturen naast toeristenverm...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Cruise naar Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten, het Midden Oosten biedt een onverwacht genoegen: woestijnen naast wereldsteden, oude culturen naast toeristenvermaak, piramiden versus moderne architectuur.  

Met Midden Oosten, de nieuw te ontdekken cruise bestemming

Cruisen in het Midden Oosten is een onverwacht genoegen. Het is een regio vol tegenstellingen: woestijnen en oases naast wereldsteden, oude cultuur naast hedendaags toeristenvermaak, piramiden versus moderne architectuur. Captain Cruise kan het u van harte aanraden: cruisen in het Midden-Oosten. De havens in het fascinerende Midden Oosten worden door steeds meer cruiseschepen aangedaan. In de haven van Dubai gaat geen dag voorbij of er loopt een cruiseschip binnen.

Cruise parel van het Midden Oosten is Dubai

Deze stad is zo bijzonder, dat moet u meemaken. En u hoeft echt niet te skiën in de woestijn of fietsen over het airco fietspad. Dat is heel bijzonder, maar u kunt zich ook:
  • vergapen aan het meest luxe hotel ter wereld
  • een bezoek brengen aan de kunstmatige eilanden
  • wandelen over de oude soek, een Arabische markt
  • uw slag slaan op de goudmarkten
  • het hoogste gebouw ter wereld bezoeken. De Burj Khalifa is maar liefst 830 meter hoog!
Dubai is dé vakantiebestemming van de toekomst die vooral in onze wintermaanden garant staat voor zonovergoten dagen en zwoele nachten.

Het Midden Oosten, een keur aan cruise bestemmingen

Het Midden Oosten biedt u zo veel moois. In Egypte kunt u niet alleen kennismaken met de islamitische cultuur, maar ook met de stille getuigen van de fascinerende oude Egyptische wereld. Een schitterende ervaring is met zo’n prachtig groot cruiseschip door het Suez-kanaal te varen. Anderzijds doet de Perzische Golf er in schoonheid amper voor onder.

Bezoek het betoverende Bahrein, Oman met zijn spectaculaire oasen, fjorden en baaien, de Verenigde Arabische Emiraten om een Bedoeïen markt te bezoeken of Jemen met zijn 400 jaar oude, prachtige gebouwen. Of overweeg van boord te gaan in Jordanië en het wereldwonder in Petra en de Wadi Rum te bezoeken. Tijdens uw luxe cruise komt u in het Midden-Oosten ogen en tijd te kort!