Cruise Caribbean & Midden Amerika

Cruise Caribbean & Midden Amerika

Bekijk ons cruise aanbod Neem een kijkje in ons aanbod in Caribbean cruises en cruises naar Midden Amerika. Tijdens deze cruises neemt het cruiseschip u mee langs kleine, idyllische eilandjes en d...

                                                           Bekijk ons cruise aanbod

 

Neem een kijkje in ons aanbod in Caribbean cruises en cruises naar Midden Amerika. Tijdens deze cruises neemt het cruiseschip u mee langs kleine, idyllische eilandjes en dynamische steden. Bezoek de havens van Mexico, beleef Cuba en ervaar de groene oase van Costa Rica. Als u gaat cruisen in de Caribbean en Midden Amerika zorg dan dat u het Panamakanaal niet mist. Dit is de parel van menig Caribische cruise.

Caribbean cruise

Een cruise naar de Caribbean staat voor plezier! Het Caribisch gebied is niet voor niets één van de populairste cruisegebieden ter wereld. Tijdens deze cruises kunt u genieten van een heerlijk klimaat en een enorm scala aan bestemmingen. Tijdens de Caribbean cruise bezoekt u de Nederlandse Antillen en ervaart u de sfeer en charme van deze eilanden. Stap op een van de cruiseschepen en bekijk niet één van de eilanden, maar bezoek ze allemaal! Elke dag van uw cruise vakantie wacht een nieuwe verrassing. Bijvoorbeeld het relaxte Jamaica, het exotische Antigua, het swingende Puerto Rico of de Kaaiman Eilanden. Dat is pas vakantie vieren!

Caribbean Aruba

U kunt kiezen om tijdens uw Caribbean cruise een combinatie te maken met de kust van de Verenigde Staten. Op deze manier wordt uw cruise reis nog interessanter. Bezoek Miami of Fort Lauderdale. En neemt u uw kinderen mee op cruise? Combineer uw cruise dan met een weekje Florida met zijn pretparken. Ook zijn er cruiseschepen die naar muziekstad New Orleans varen. Kiest u voor een oostelijke variant van de Caribbean cruise, dan vaart het cruiseschip vaak langs de Bahama’s en andere kleine eilanden.

Cruises Midden-Amerika

Tijdens een van de cruises naar Midden-Amerika bezoekt u onbekende, maar prachtige landen. Belize en Nicaragua kunt u met deze cruise eenvoudig bezoeken. Ook Costa Rica behoort tot een van de prachtige bestemmingen van de Midden-Amerika cruise. Dit land biedt u de mooiste kust en een prachtig achterland.

Caribbean Costa Rica

Bezoek de stranden van Mexico, ga duiken in Cozumel en bezoek de oude Maya-cultuur in Yucatan. Aan de westkust vindt u parels als Acapulco en de zee van Cortez. Geniet van de adembenemende flora en fauna tijdens de Cruise in Midden-Amerika.

Cruise Panamakanaal

De passage door het 80 kilometer lange Panamakanaal is het ware hoogte punt van deze cruise. Een Panamakanaal cruise kunt u starten vanuit het Caribisch gebied, dan passeert u eerst de sluizen van Gatun. Het cruiseschip wordt hier aan weerszijde voortgetrokken door elektrische locomotieven. Vervolgens vaart het cruiseschip over het meer van Gatun om daarna de sluizen van Pedro Miguel en Miraflores te passeren. Tijdens een cruise door het Panamakanaal bekijkt u vanaf het dek of uw balkon naar de prachtige natuur.