Cruise Azië

Cruise Azië

Bekijk ons cruise aanbod Bezoek per cruiseschip bijna onbewoonde, exotische eilanden en miljoenensteden op één cruise. Boek snel bij Captain Cruise Azië en Pacific, exotische cruisebestemmin...

                                                                         Bekijk ons cruise aanbod

Bezoek per cruiseschip bijna onbewoonde, exotische eilanden en miljoenensteden op één cruise. Boek snel bij Captain Cruise Azië en Pacific, exotische cruisebestemmingen.

 

Azie Indonesie Bali

Niet is er alleen heel veel water in dit gedeelte van de wereld, het herbergt ook nog eens de meest exotische bestemmingen. Het Aziatische vasteland biedt u hoogtepunten als China, Singapore en Vietnam, maar ook de ontelbare eilanden in deze regio bieden u een keur aan unieke vakantie-ervaringen.

Azië cruise

Dit grootste continent biedt een wereld aan prachtige kusten, verbluffend mooie havensteden en een schitterend achterland. Ooit bedacht dat u op uw cruise de Chinese muur zou kunnen bezoeken? Wat zal er door u heen gaan als u de haven van Hong Kong in vaart? Misschien krijgt u wel kippenvel als u langs de prachtige rotsformaties in het water voor de Vietnamese of Maleise kust vaart! U begrijpt, Azië biedt u een veelvoud van vakantie-ervaringen tijdens één cruise. Wij volstaan hier om een aantal bestemmingen aan te stippen, want volledigheid is hier onmogelijk.

U kunt de cruises redelijk in regio’s indelen, sommige cruises maken echter langere tochten en pakken van diverse regio’s de hoogtepunten mee. Langs de westkust van Azië zijn er vele hoogtepunten te vinden in landen als Japan, China en Korea. Maar had u al eens aan een bezoek aan het Russische Vladivostok gedacht? Iets zuidelijker worden de havens van de Filippijnen, Vietnam en zelfs Cambodja aangedaan. Indonesië biedt een keur van prachtige bestemmingen, vaak gecombineerd met Singapore, Thailand en Maleisië.

 

Azie Sri Lanka

Veel cruises komen er niet, maar het is mogelijk India, Sri Lanka en de Malediven per cruiseschip te ontdekken: een prachtervaring! Wissel een miljoenenstad als Mumbai af met een bijna onbewoond eiland in de Indische Oceaan en dat allemaal in 1 reis.

Cruise Pacific

Voelt u ook iets van magie als u namen leest als Bora Bora of Tahiti? Kunt u nagaan wat u voelt als uw cruiseschip bij zo’n schitterend exotisch eiland aankomt. Over de hele Grote Oceaan liggen ze verspreid, die tropische verrassingen. Eilanden waar u op een gewone vakantie bijna niet kunt komen, maar per cruiseschip zijn ze verrassend makkelijk te bezoeken. U hopt ’s nachts van eiland naar eiland en overdag geniet u van de zon, de vriendelijke mensen, hun cultuur en hun stranden.

Het klinkt misschien cliche, maar het zijn stuk voor stuk zijn het allemaal kleine paradijsjes: de Fiji eilanden, Tonga, Samoa, Frans Polynesie, Cook Islands. Vele grote schrijvers gingen u al voor: Herman Melville, Robert Louis Stevenson en Somerset Maugham. Geniet van de zwoele nachten, de panorama's, de blauwe lagunes en witte stranden op uw cruise vakantie over de Pacifische Oceaan.