Menu

Pam

Naam: Pam Beijer
Functie:  Cruise Expert
Rederijen: Holland America Line, Norwegian Cruise Line, Aida, Tui Cruises , Costa Cruises, MSC, Celebrity Cruises, Oceania Cruises, Silversea, Hapag Lloyd en Seadream.
Meest bijzondere schip: Seadream
Meest bijzondere bestemming: Kleinere havens in Middellandse Zee zoals bv Malaga, Cadiz, Gibraltar.

Al vele jaren werkzaam in de reisbranche als medewerker op een reisbureau en als zelfstandig reisadviseuse. Door meerdere scheepsbezoeken, studiereizen en privé cruises gedaan te hebben heb ik ervaring met verschillende rederijen.

Met MSC en Norwegian Cruise Line heb ik ervaren dat niet alleen opa en oma op cruise gaan, maar ook dertigers en veertigers met hun kroost worden verleid met speciale kinder-programma’s en faciliteiten. Genieten aan het zwembad, ontspannen in het spa, culinair genieten, kijken naar geweldige shows in het theater, dansen in de discotheek, golfsimulators, klimmuren en tokkelbanen! Je kunt het zo gek niet bedenken! En een groot voordeel van cruisen is dat je in een korte tijd veel bestemmingen kunt zien terwijl je maar 1 keer je koffer hoeft uit te pakken.

Er zijn cruises die topgastronomie aanbieden, kleine intiemere schepen die authentieke havens aandoen. Dit heb ik ervaren met de rederij Seadream waarbij je het gevoel krijgt op je eigen jacht te verblijven en waar je volledig in de watten wordt gelegd. Informele luxe met een keuken van wereldklasse en een exclusieve all-inclusive formule. Zelfs de watersporten zijn inbegrepen zoals kajaks en jetski’s, maar ook mountainbikes.

Een cruise is er voor iedereen ! Maar een geslaagde cruisevakantie valt en staat dan ook met het kiezen van de juiste rederij! Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij Captain Cruise en adviseer ik u graag met het samenstellen van uw perfecte cruisevakantie!

 

PamOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan