Cruisen met de Star Flyer

Cruisen met de Star Flyer

Cruiseschip Star Flyer Star Flyer is gebouwd naar het model van 19e eeuwse zeilklippers, maar voorzien van de modernste techniek en hedendaags comfort. De sfeer aan boord is informeel en ongedwong...

Cruiseschip Star Flyer

Star Flyer is gebouwd naar het model van 19e eeuwse zeilklippers, maar voorzien van de modernste techniek en hedendaags comfort. De sfeer aan boord is informeel en ongedwongen. De bemanning zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt.

IStar Flyerndien u wilt, kunt u helpen de zeilen (totale oppervlak 3365 m2) te hijsen, maar als u liever toekijkt vanuit uw luie dekstoel, mag dat vanzelfsprekend ook. De hutten aan boord zijn niet overdreven ruim, maar hebben een karakteristieke maritieme stijl met veel hout en in de buitenhut een patrijspoort. U kunt uw hart ophalen aan watersporten zoals waterskiën, snorkelen of duiken, want er zijn getrainde en gemotiveerde sportinstructeurs aan boord, die u begeleiden, zelfs als het voor de eerste keer is.

Faciliteiten aan boord
  • Zwembad
  • Binnen- en buitenbar
  • Bibliotheek.
  • Diverse watersporten zoals waterskieën, snorkelen of duiken

De toegewijde koks maken van de buffetten en diners ware kunstwerken, die beslist niet onderdoen voor die op andere, grotere cruiseschepen. Een zeilcruise aan boord van de Star Flyer is een unieke ervaring in een luxe, gezellige sfeer met een sportief accent.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:1991
Passagiers
Maximum aantal passagiers:180
Dekken
Aantal dekken:4
Technische gegevens
Bruto Tonnage:3025 (BRT)
Lengte:115.5 (m)
Breedte:15.0 (m)
Diepte:5.0 (m)
Kruissnelheid:0 (knopen)
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:nee
Zwembaden:2
Aantal restaurants:1
Bibliotheekja
Bioscoop:nee
Kinderfaciliteiten:nee
Casino:nee
Discotheek:nee
Bemanning
Nationaliteit officieren:Europese
Aantal bemanningsleden:72