Cruisen met de Star Clipper

Cruisen met de Star Clipper

De Star Clipper: Een unieke combinatie van traditie en hedendaags comfort De Star Clipper zal u terug voeren naar de romantische tijden van weleer en de legendarische periode van de grote vrachtze...

 

De Star Clipper: Een unieke combinatie van traditie en hedendaags comfort

De Star Clipper zal u terug voeren naar de romantische tijden van weleer en de legendarische Star Clipperperiode van de grote vrachtzeilschepen. Uiteraard dan wel in een bijna ultramodern jasje van luxe en comfort. Het leven aan boord is heerlijk ontspannen en u zult het beleven alsof u op een privé jacht bent. Deze unieke combinatie van zeiltraditie en vertroeteld vakantie vieren, vindt u aan boord van de Star Clipper.

Genieten in hoofdletters

Wat dacht u van heerlijk zonnen op de boegspriet terwijl de dolfijnen voor het schip uit krijgertje spelen in de rollende boeggolven. Met de wind in de zeilen kunt u genieten van cocktails bij het zwembad en elke avond is het dineren weer een waar culinair avontuur. De geïnspireerde chef-koks zullen u verassen met exotische gerechten uit alle windstreken.

Actief en ontspanning

Hoewel een zeilcruiseschip natuurlijk niet de ruimte bezit van een normaal cruiseschip is er toch van alles aan boord te zien en te beleven. De Star Clipper beschikt onder andere over de volgende faciliteiten:

 

  • 2 Zwembaden
  • 3 Bars
  • Elegant ingericht restaurant
  • Blibliotheek
  • Kaartkamer
  • Watersportactiviteiten

De hutten aan boord van het cruiseschip Star Clipper zijn niet overdreven ruim, maar hebben een karakteristieke maritieme stijl met veel mahoniehout en in de buitenhut uiteraard een patrijspoort. U kunt uw hart ophalen als u van watersport houdt zoals waterskiën, snorkelen of duiken, want er zijn getrainde sportinstructeurs aan boord, die u begeleiden, zelfs als het voor de eerste maal is.

De Star Clipper: Romantiek op de Ster van de Zee

Cruiseschip Star Clipper brengt u naar de mooiste plekjes, waar een groot cruiseschip nooit kan komen. Denk aan dat pittoreske haventje, die schitterende baai, dat parelwitte tropische verlaten strand. Kan het nog romantischer? Geniet van de mooiste plekjes op aarde in een overdaad aan comfort aan boord van cruiseschip Star Clipper.

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:1992
Passagiers
Maximum aantal passagiers:170
Dekken
Aantal dekken:4
Geschikt voor :
Huwelijksreiszeer geschikt
Familiesongeschikt
Kinderenongeschikt
Mindervaliden:ongeschikt
Technische gegevens
Bruto Tonnage:3.025 (BRT)
Lengte:115.5 (m)
Breedte:15,00 (m)
Diepte:5,60 (m)
Kruissnelheid:n.b. (knopen)
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:nee
Zwembaden:2
Aantal restaurants:1
Specialiteiten restaurants:nee
Bioscoop:nee
Kinderfaciliteiten:nee
Casino:nee
Discotheek:nee
Bemanning
Nationaliteit officieren:Europees
Nationaliteit bedienend personeel:Internationaal
Aantal bemanningsleden:70