Cruises met de Sky Princess

Cruises met de Sky Princess

Sky Princess: een prinses met klasse Cruiseschip Sky Princess zal de beste elementen bevatten die Princess Cruises heeft gevonden in haar speurtocht om het haar passagiers perfect naar de zin te m...

Sky Princess: een prinses met klasse

Cruiseschip Sky Princess zal de beste elementen bevatten die Princess Cruises heeft gevonden in haar speurtocht om het haar passagiers perfect naar de zin te maken. De meest gewaardeerde elementen van haar zusterschepen zijn geïntegreerd in het fantastische ontwerp van de Sky Princess. 

Captain Cruise wil u vooral attenderen op het werkelijk torenhoge Atrium in piazza-stijl, de meer dan gave entertainmentlocatie Princess Live! en de ontspanningsruimte Sanctuary. Die laatste ruimte is alleen voor volwassenen en zal iedereen die ontspanning zoekt zeker bevallen. 
Topper voor de kids is Camp Discovery; u zult uw kind er met moeite weg krijgen. Natuurlijk ontbreekt ook het openluchttheater ‘Movies Under the Stars’ niet. Een succes op elk Princess cruiseschip dat in tropische of mediterrane sferen rondvaart.

We kennen ze al en weten dat ze goed zijn maar nu met een nieuw decor en design: eten op het bekende hoge niveau van Princess Cruises in fraaie eetgelegenheden zoals Salty Dog Grill, Alfredo’s Pizzeria, Vines Wine Bar, Chef’s Table Lumiere en World Fresh Marketplace. Met deze range aan restaurants heeft u op de Sky Princess altijd wel een kans om te eten wat u wilt in een passende sfeer. 

 Slapen als de Princess op de erwt

Laten we het maar toegeven, we raken met zijn allen steeds meer verwend. Als het even kan willen we geen binnenhut meer. Liever een buitenhut en als het even kan een hut met een balkon. Bij Princess Cruises hebben ze dat goed begrepen: 80% van alle hutten worden voorzien van een balkon. Dat is verstandig van deze premium rederij want Princess valt goed in de smaak bij het publiek dat graag iets meer betaalt voor een topproduct. 

Daarom introduceert zij aan boord van de Sky Princess de Club Class Mini-Suites. Deze nieuwe categorie biedt meer VIP-voorzieningen en exclusief dineren in Club Class Dining. Dit exclusieve eetgedeelte met toegewijde bediening en uitgebreide menu-opties is alleen beschikbaar voor de passagiers die geboekt hebben voor deze suites. 

Nog een prettige mededeling voor de meest verwende passagiers onder ons: de Owner's Suites zijn groter dan ooit! Verder heeft het elegante cruiseschip veel geschakelde hutten - ideaal voor gezinnen.

Dat Princess Cruises u in de watten legt, mag inmiddels duidelijk zijn. Niet alleen uw hut is een baken van rust op uw cruisevakantie, ook de bedden zijn zo goed dat u er slaapt als de Princess op de erwt. Het maakt niet uit hoeveel u beleeft op uw cruisereis, u komt altijd uitgerust terug van een cruise op de Sky Princess. 

Kenmerken

Passagiers
Maximum aantal passasiers:3560
Dekken
Aantal dekken:15
Technische gegevens
Bruto Tonnage:143700 (BRT)
Lengte:330.0 (m)
Breedte:38.4 (m)
Diepte:8.5 (m)
Kruissnelheid:23 (knopen)
Voltage:110/220 (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:2
Aantal restaurants:10
Specialiteiten restaurants:ja
Bioscoop:ja
Kinderfaciliteiten:ja
Casino:ja
Discotheek:ja
Bemanning

Nationaliteit officieren:Internationall
aantal bemanningsleden:1358