Cruisen met de Silver Wind

Cruisen met de Silver Wind

Silversea Wind Stap aan boord van luxe cruiseschip Silver Wind, en treedt binnen in een wereld van ontspannen verfijning, service met een glimlach en reizen in weelde en stijl. Boutique cruiseschi...

Silversea Wind

Stap aan boord van luxe cruiseschip Silver Wind, en treedt binnen in een wereld van ontspannen verfijning, service met een glimlach en reizen in weelde en stijl.

Boutique cruiseschip Silver Wind

Cruisen met Silversea Cruises biedt u een manier van reizen die u de vrijheid en ruimte geeft die u verdient, ook op vakantie. Hulp nodig bij het uitpakken van uw koffer, of intiem dineren in uw eigen suite? De hoffelijke bemanningsleden regelen het graag voor u.

Boek nu uw cruisevakantie met cruiseschip Silversea Wind. Hulp nodig? Bel met onze cruise-experts via 088 501 8 501.

Welkom thuis bij Silversea Cruises

Heerlijk buiten dineren terwijl u geniet van het panoramische uitzicht. Warme, gezellige lounges om ’s avonds cocktails te drinken met vrienden, de enorme comfort van uw suite na een dag aan wal. Welkom thuis op uw luxe cruiseschip Silver Wind. Dit zusterschip van Silver Cloud weet de perfecte balans te vinden tussen de intimiteit van yacht-cruisen gecombineerd met de ruimte en faciliteiten, van grotere schepen.

All inclusive cruisetarief

Met plaats voor 296 gasten is het boutique cruiseschip ontworpen om de meeste intieme cruise ervaring te verzorgen. Ontspan bij het zwembad, in de bibliotheek of in de spa. Diner in één van vier restaurants aan boord, waaronder het exclusieve Le Champagne. ’s Avonds kunt u luisteren naar live muziek, of een show bekijken in de Show lounge. Profiteer van het All inclusive concept, waaronder de meeste dranken zijn inbegrepen zoals champagne, wijnen, sterke dranken, speciale koffie’s en flessen water.

Bekijk nu alle Silversea Wind cruises en boek direct online via Captain Cruise!