Cruiseschip Silver Shadow

Cruiseschip Silver Shadow

Silver Shadow biedt ultieme luxe De rederij Silversea Cruises staat bekend om ultieme luxe. In 2001 heeft de cruiseline de stijlvolle Silver Shadow toegevoegd aan haar vloot. Een werkelijk schitte...

Silver Shadow biedt ultieme luxe

De rederij Silversea Cruises staat bekend om ultieme luxe. In 2001 heeft de cruiseline de stijlvolle Silver Shadow toegevoegd aan haar vloot. Een werkelijk schitterend cruiseschip, die net als de andere zes-sterren schepen van Silversea geweldige faciliteiten biedt. Meer weten over het verschil tussen deze cruiseschepen van Silversea? Bel met onze cruise-experts via 088 501 8 501.

Ontspannen op het zonnedek

De faciliteiten bestaan onder andere uit een heerlijk rustig zonnedek, met drie whirpools, een fitnessruimte, de Mandara Spa, winkels, een kaartkamer, kapsalon, bibliotheek en meer! Doe mee met een pittige Pilates les of ontspan met yoga (alle lessen inbegrepen).

Ook zijn er met grote regelmaat gastsprekers aan boord. U kunt u ook even rustig terug trekken in bijvoorbeeld de Panaroma lounge, die zowel aan de voor- als aan de achterkant van de Silver Shadow is gelegen.

Dineren in stijl

Het interieur en inrichting zijn zeer smaakvol, met modern inrichting en veel kunst om te bewonderen. Befaamde chefs maken de meeste verrukkelijke maaltijden voor u klaar.  Bezoek ook zeker restaurant Le Champagne, de enige wijnrestaurant door Relais & Chateaux op zee. De maaltijden kunnen ook gereserveerd worden in uw hut.

Suites only

Silver Shadow biedt prachtige suites, waarvan de meeste voorzien van balkon. Alle suites zijn ruim en comfortabel en hebben een groot bad, een inloopkast, kluisje, minibar, televisie, video en radio. De suites zijn zeer stijlvol ingericht.

Met slechts 382 passagiers aan boord kunt u heerlijk ontspannen in een fijne, intieme en comfortabele sfeer aan boord van de Silver Shadow.

 

 

 

Tonnage28.258 BRT
Bouwjaar2000
Duur186 meter
Breedte25 meter
Snelheid21 knoop
VlagBahamas
ScheepswerfVisentini/Mariotti (Italië)
Aantal dekken7
Passagier382
Crew leden302
Restaurants4
Zwembaden1
Taal aan boordEngels
Valuta aan boordUS-Dollar