Cruisen met de Silver Galapagos

Cruisen met de Silver Galapagos

Bewonder de Galapagos eilanden met expeditie cruiseschip Silver Galapagos De Silver Galapagos brengt u naar de meest geïsoleerde plaatsen in de wereld om oog in oog te komen staan met de unieke wi...

Bewonder de Galapagos eilanden met expeditie cruiseschip Silver Galapagos

De Silver Galapagos brengt u naar de meest geïsoleerde plaatsen in de wereld om oog in oog te komen staan met de unieke wildlifde die de Galapagos rijk is. Deze dieren zijn nergens anders in de wereld te zien. Het Galapagos archipel ligt  ten westen van de kust van Zuid-Amerika, en niet makkelijk toegankelijk. Hierdoor hebben deze eilanden de kans gekregen de unieke flora en fauna te ontwikkelen.  

Avontuurlijk en in stijl op expeditie

Aan boord van de Silver Galapagos wordt u geweldig verzorgd. Maar zij zorgen er ook voor dat u op een geweldige manier de flora en fauna leert kennen, dit kan door middel van Zodiac tours, snorkellen, kayakken en op wandeltocht met de zeer ervaren gidsen van Silversea, gecertificeerd door het National park van de Galapagos. Deze excursies zijn inclusief in uw cruisesom.

Luxe suites, zelfs op expeditie

Alle hutten aan boord van cruiseschip Silver Galapagos zijn luxe, ruime suites. De meeste suites zijn tevens voorzien van balkon.  Geniet van de voortreffelijke butlerservice.  Met slechts 100 medepassagiers bent u aan boord - dit betekent ruimte volop! U vindt aan boord een bibliotheek, internetcafé, spa, beautysalon, fitnessruimte, winkels en uiteraard ook een heerlijk rustig zonnedek met zwembad. 

All inclusive cruisen met Silversea

Aan boord van alle cruiseschepen van Silversea zijn alle non-alcoholische dranken, wijn en sterke dranken inclusief. Hoe geweldig om overdag de onderwaterwereld van de Galapagos te leren kennen en 's avonds ervaringen met medepassagiers uit te wisselen aan de Piano bar, onder het genoten van een drankje.

Een expeditiecruise met de Silver Galapagos is er 1 om nooit te vergeten!

Mail ons cruiseteam voor meer informatie: info@captaincruise.nl

 

 

 

Kenmerken

Totaal aantal passagiers: 100 

Aantal dekken: 5

Aantal sterren: 4

Nationaliteit officieren: Internationaal

Aantal bemanningsleden: 72

Taal aan boord: Engels

Bruto tonnage: 4.077 kg

Lengte: 89 meter

Breedte:  15 meter

Snelheid: 17 knopen

Voltage: 110 volt

Bouwjaar: 1990