Cruisen met de Silver Cloud

Cruisen met de Silver Cloud

Silversea Cloud Ruim maar toch intiem, ontworpen om oceanen over te steken, en maar ook rivieren en kleine, verborgen havens kan binnenvaren: de Silver Cloud vaart met slechts 296 gasten in onverg...

 

Silversea Cloud

Ruim maar toch intiem, ontworpen om oceanen over te steken, en maar ook rivieren en kleine, verborgen havens kan binnenvaren: de Silver Cloud vaart met slechts 296 gasten in onvergelijkbare comfort en stijl.

Ultraluxe cruiseschip Silver Cloud

Het boutique cruiseschip combineert ruime suites met privé veranda’s met onberispelijke diner- en entertainment mogelijkheden, de Silver Cloud heeft een nieuwe standaard gelegd voor ultraluxe cruisen, en belichaamt alles waar Silversea Cruises voor staat: accommodaties, gastronomie service en faciliteiten van wereldklasse.

Boek nu uw cruisevakantie met cruiseschip Silversea Wind. Hulp nodig? Bel met onze cruise-experts via 088 501 8 501.

Volgemaakt gevoel bij Silversea Cruises

Ondanks haar bescheiden formaat heeft de Silver Cloud alles aan boord om uw luxe cruise tot in de puntjes compleet te maken. Dat geldt ook zeker voor de suites. Sommige hebben zelfs een butler, die uw koffer in- en uitpakt en bijvoorbeeld een auto regelt in de aanleghavens.

Behalve genieten van de bijzondere bestemmingen die de Silver Cloud aandoet, kunt u tijdens uw reis ook vele lessen, lezingen en workshops bijwonen: zoals bijvoorbeeld wijnproeverijen, taal- en danslessen, of een yoga- of pilatesles. Ook behoort een ontspannende massage in de Spa natuurlijk tot de mogelijkheden.

Dineren op niveau in Relais & Chateaux restaurant

U dineert in stijl, vanuit het hoofdrestaurant kijkt u uit op zee terwijl u geniet van de meeste gastronomische wonderen. Wanneer het lekker weer is, kunt u ervoor kiezen om ’s avonds in de bar & grill bij het zwembad zelf vlees en vis te grillen op uw eigen tafelgrill. Meer fan van fine dining? Reserveer dan een tafel in het Italiaanse specialiteitenrestaurant of het wijnrestaurant van Relais & Chateaux.

Bekijk nu alle Silversea Cloud cruises en boek direct online via Captain Cruise!