Cruisen met de SeaDream II

Cruisen met de SeaDream II

Seadream 2, een droom van een cruiseschip Als je een prachtig schip hebt ontwikkeld en er is behoefte aan meer, dan bouw je er gewoon een identiek cruiseschip bij, hebben ze bij Seadream gedacht. ...

Seadream 2, een droom van een cruiseschip

 

Als je een prachtig schip hebt ontwikkeld en er is behoefte aan meer, dan bouw je er gewoon een identiek cruiseschip bij, hebben ze bij Seadream gedacht. Dezelfde luxe, dezelfde intimiteit, dezelfde goede feel-good vibes, alleen een andere route. Dus bekijk rustig waar u wilt varen, maar vraag u niet af of de Seadream 2 beter of slechter is dan de Seadream 1, want ze staan beide op een absolute niveau van cruisen.

De Seadream 2 is een klein en zeer luxe cruiseschip behorend tot de rederij Seadream Yacht Club. Er kunnen maximaal 112 passagiers aan boord plus maar liefst 95 bemanningsleden. Opvallend is dat de sfeer aan boord zo informeel is, terwijl we hier toch te maken hebben met het hoogste segment in cruisen. Dit komt waarschijnlijk omdat de passagiers in het dagelijkse leven al genoeg in zakenkleding lopen en nu lekker van hun cruisevakantie genieten. 

Het Seadream cruise leven

Als wij een mooi voorbeeld van het leven aan boord van een Seadream cruiseschip mogen geven, is dat het watersport platform. Hier wordt op de mooiste plekjes van de wereld genoten van heerlijke wateractiviteiten. Voor de cruisepassagiers worden waterscooters, kayaks en andere attributen klaar gelegd. Zonder plichtplegingen kunt u het water op en genieten. 

Na afloop gaat u naar 1 van de 2 leuke bars aan boord om uw prestaties op het water nog eens gezellig door te nemen. Minder actief? Geen probleem. U vermaakt zich uitstekend bij het zwembad met whirlpool. De ligbedden en handdoeken zijn van topniveau. Of u gaat even langs in de bibliotheek of het internet-café.

Uitmuntende service

’s Avonds dineert u in één van de prachtige restaurants of u laat alles op een tafel aan dek serveren. Het uiterst attente personeel is er om u het naar de zin te maken en er is niet snel iets wat hen te veel is.

Na afloop gaat u gezellig naar de showlounge met live muziek en komt tot de conclusie dat het weer een topdag was. Maar de volgende dag wilt u nu echt naar de beautysalon en een massage op het dek ervaren. Want als je zo verwend wordt, is uw cruisevakantie voordat je het weet voorbij!

Seadream is inclusief:

-Fooien

-Ontbijt, lunch, diner, hapjes en canapés

-Havengelden

-Toegang tot specialiteiten restaurant

-Al uw drankjes inclusief champagne en sterke dranken van premium merken

-Goed gevulde minibar

-Watersportactiviteiten.

Cruisen op de Seadream 2 is niet goedkoop. U krijgt er echter veel voor. De kwaliteit van schip, personeel, eten, drinken etc is allemaal van een topniveau. Captain Cruise is er van overtuigd dat een cruisevakantie op de Seadream 2 uw stoutste dromen zal overtreffen.

 

 

Kenmerken

Bouwjaar                                                              1985

Passagiers
Maximum aantal passasiers: 112
Dekken
Aantal dekken: 5
Technische gegevens
Bruto Tonnage: 4256 (BRT)
Lengte: 105 (m)
Breedte: 15 (m)
Diepte: 4.2 (m)
Kruissnelheid: 17 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Liften: ja
Zwembaden: 1
Aantal restaurants: 1
Specialiteiten restaurants: nee
Bioscoop: nee
Kinderfaciliteiten: nee
Casino: ja
Discotheek: nee
Bemanning
Nationaliteit officieren: Brits/Noors
aantal bemanningsleden: 95