Cruisen met de Seabourn Sojourn

Cruisen met de Seabourn Sojourn

Cruiseschip Seabourn Sojourn De Seabourn Sojourn is het zusterschip van de Seabourn Odyssey en vaart sinds juni 2010 over de wereldzeeën. En met verve, want de Seabourn Sojourn is vernieuwend op a...

Cruiseschip Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn is het  zusterschip van de Seabourn Odyssey en vaart sinds juni 2010 over de wereldzeeën. En met verve, want de Seabourn Sojourn  is vernieuwend op alle vlakken, zonder haar elegantie te verliezen. Integendeel!  

 

Seabourn suites met veranda

Met de komst van de Seabourn Sojourn vergroot The Yachts of Seabourn haar capaciteit met 450 passagiers. Aan boord treft u alleen maar suites aan, waarvan 90% zelfs met een veranda. De luxe suites zijn zeer ruim qua afmeting, variërend van 27,5 m2 tot maar liefst 130 m2, en hebben een badkamer MET bad, aparte douche en dubbele wastafel.

 

Persoonlijke aandacht
Zeer comfortabel is de verdeling in een slaapgedeelte en een apart zitgedeelte. Alle suites zijn voorzien van een flatscreen-TV, cd's en dvd's, een inloopkast, een kluis en een minibar. Persoonlijke details vindt u terug in de door uw steward gevulde koelkast met uw favoriete dranken naar keuze en persoonlijk geprint briefpapier. 

U zult direct merken dat de steward u al na één dag persoonlijk aanspreekt en er oprecht voor zorgt dat u zich helemaal thuis voelt. Dát is het kenmerk van the Yachts of Seabourn en daarom komen zoveel tevreden gasten keer op keer terug.

Genieten op de Seabourn Sojourn
Nieuw aan boord is de bijzondere Spa, verdeeld over maar liefst twee dekken. U treft zowel binnen als buiten behandelruimtes aan, een schoonheidssalon en een thalassotherapie zwembad. Naast een Finse sauna en aromatische stoombaden, is er een revolutionair ingerichte fitnessruimte met Kinesis-apparatuur, dé work-out van dit moment.

The Seabourn Sojourn kent maar liefst vier verschillende restaurants. Onder leiding van chefkok Charlie Palmer worden de meest exquise gerechten voorgeschoteld. En niet onbelangrijk, u bepaalt zelf waar en wanneer u gaat dineren. Exclusief aan boord van de Seabourn Sojourn is 'the Colonnade' restaurant. Hier kunt u zowel binnen als buiten dineren en op verzoek worden uw favoriete gerechten bereid. 

Een ander innovatieve ontwikkeling is het Seabourn Square. Een geheel nieuw concept, waarbij  zich winkels, een bibliotheek, een coffee-shop en een buitenterras in een "conciërge lounge" bevinden. Conciërges staan tot uw beschikking om alle verzoeken in te willigen, van het regelen van de ultieme excursie tot het geven van tips over de aanloophavens. 

Faciliteiten

 

  • Uitgebreide, luxe facilteiten
  • Uitsluitend suites, waarvan 90% met veranda
  • Luxe badkamer met bad en douche.
  • Thalassotherapie zwembad 
  • Schoonheidssalon 
  • 4 verschillende restaurants 
  • Insuite dining 
  • Seabourn Square met conciërge service
  • Zeer gevarieerd activiteiten aanbod
  • Het echte all-inclusive
Concludeer zelf: pure verwennerij met een persoonlijk tintje voor een ultieme vakantie. En niet te vergeten, de reissom is inclusief volpension, dranken, havengelden én fooien. Cruiseschip Seabourn Sojourn is de absolute top.

 

 

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip:2010
Passagiers
Maximum aantal passagiers:450
Dekken
Aantal dekken:8
Technische gegevens
Bruto Tonnage:32000 (BRT)
Lengte:198.0 (m)
Breedte:25.6 (m)
Diepte:6.5 (m)
Kruissnelheid:19 (knopen)
Voltage:110 (V)
Faciliteiten
Liften:ja
Zwembaden:2
Aantal restaurants:4
Specialiteiten restaurants:nee
Bioscoop:nee
Kinderfaciliteiten:nee
Casino:ja
Discotheek:ja
Bemanning
Nationaliteit officieren:Scandinavisch
aantal bemanningsleden:335